Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
Shiseido 50 Ml Nemlendirici
Shiseido 50 Ml Nemlendirici 1
Shiseido 50 Ml Nemlendirici 2
Shiseido 50 Ml Nemlendirici 3
Shiseido 50 Ml Nemlendirici 4

Shiseido Shiseido 50 Ml Nemlendirici

3050 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)・DIMETHICONE・BUTYLENE GLYCOL・ALCOHOL DENAT.・BETAINE・GLYCERIN・ISOHEXADECANE・HYDROGENATED POLYDECENE・PPG-3 DIPIVALATE・SILICA・BEHENYL ALCOHOL・STEARYL ALCOHOL・MYRISTYL MYRISTATE・GLYCERYL STEARATE SE・POLYSORBATE 60・PEG-100 STEARATE・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・PEG/PPG-17/4 DIMETHYL ETHER・PHENOXYETHANOL・DIMETHYLACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE CROSSPOLYMER・TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・SORBITAN TRISTEARATE・ERYTHRITOL・FRAGRANCE (PARFUM)・ALCOHOL・AMINOPROPYL DIMETHICONE・2-O-ETHYL ASCORBIC ACID・CARBOMER・TRISODIUM EDTA・XANTHAN GUM・CAFFEINE・POTASSIUM HYDROXIDE・ISOSTEARIC ACID・SODIUM METAPHOSPHATE・PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE・ALUMINUM HYDROXIDE・LINALOOL・TOCOPHEROL・SODIUM METABISULFITE・LIMONENE・CITRUS UNSHIU PEEL EXTRACT・SODIUM HYALURONATE・ANGELICA KEISKEI LEAF/STEM EXTRACT・ZIZIPHUS JUJUBA FRUIT EXTRACT・PANAX GINSENG ROOT EXTRACT・SODIUM ACETYLATED HYALURONATE・SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT・IRON OXIDES (CI 77491)・ALPINIA SPECIOSA LEAF EXTRACT・ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT)・SANGUISORBA OFFICINALIS ROOT EXTRACT・PYROLA INCARNATA EXTRACT・
Kullanım Şekli : ●Her sabah ve akşam cildi temizledikten ve ULTIMUNE serumu uyguladıktan sonra kullanın. ●Kremi parmak uçlarına alın ve yanaklara, alına, buruna ve çeneye uygulayın. ●Kremi, yanaklar ve alın gibi daha geniş bölgelerden başlayarak yüzünüze nazikçe yayın. Yüzün ortasından dışa doğru hareketler ile uygulayın.
Ürün Açıklaması : Bu hafif dokulu nemlendirici, cildinizde iyi bir nemlendirme sağlamak için hızla emilir ve cildinize aydınlık bir görünüm kazandırır. Daha yoğun ve 3 kat daha uzun süreli nemlendirme* için SHISEIDO'nun kendine ait Hyaluronic Acid RED teknolojisi ile cildinizi yoğun bir şekilde nemlendirir ve ince çizgilerin oluşmasını önlemeye yardımcı olur*. 2 haftada daha az görünür ince çizgiler için Ginseng RED ile güçlendirilmiştir** Enerji dolu bir cilt ve sağlıklı, canlı bir görünüm ortaya çıkarmak için temel nemlendirme sağlar. Sonuçlar: -Cilt anında %93** daha nemli hisseder -1 haftada cilt %85** daha yumuşak ve esnek olur -2 haftada ince çizgi görünümü %74** daha az olur -4 haftada cilt %86**daha sağlıklı ve canlı görünüme kavuşur *Yeni ESSENTIAL ENERGY Nemlendirici Krem, mevcut ESSENTIAL ENERGY Nemlendirici Krem'e kıyasla 3 kat daha uzun nemlendirme etkisine sahiptir (8 saate karşı 24 saat nemlendirme). 22 kadın ile yapılan klinik test. **107 kadın ile yapılan tüketici testi. Enerjik taze bir çiçek kokusuna sahiptir.
Model Kodu : 18285
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Japonya
Ürün Kodu: : 5002844659

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin