Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Shiseido Future Solution Lx Replenishing Treatment Oil 75 Ml Nemlendirici
Shiseido Future Solution Lx Replenishing Treatment Oil 75 Ml Nemlendirici 1

Shiseido Shiseido Future Solution Lx Replenishing Treatment Oil 75 Ml Nemlendirici

4100 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cilde anında karışan altı ultra zengin yağ ile formüle edilmiştir. Pürüzsüz, güzel bir parlaklık ve ipeksi bir his için yüz, vücut, eller, tırnaklar ve saç üzerinde kullanın.
Ürün İçeriği : 5 özel yağ ile zenginleştirilmiş içeriğiyle yüz, vücut, saç ve tırnaklar için besleyici, güçlendirici, nemlendirici ve yenileyici lüks bakım yağıdır. Çuha çiçeği, safran yağı, argan yağı, jojoba yağı ve macademia fındığı yağı ile zenginleştirilmiştir. Cilde anında nüfuz ederek ipek pürüzsüzlüğünde bir cilt yaratır ve hafif bir ışıltı verir. Yağın 24 saat süren nemlendirici etkisi kuruluk ve gerginlikten cildi korumaya yardımcı olur ve cildi nemli tutar. Hoş ve zarif kokusu, içerdiği Japon Yuzu yağından kaynaklanmaktadır. Rahatlatıcı kokuya sahip bu çok fonksiyonlu yağ, saçta da kullanılabilir. Yüz, vücut, eller, tırnaklar ve saçlar için eşsiz bir bakımdır. Saçlara parlaklık verir, besler ve pürüzsüzleştirir. Düzenli kullanımda yıpranmış saç uçlarını onarır. Tırnakları besler, tırnak etlerini pürüzsüzleştirir. Shiseido’ya özgü Skingenecell IP* ile formüle edilmiştir. Hücre yenileyici özelliği vardır. 
Mililitre Bilgisi : 75 ml
Kullanım Şekli : Akşam: Serumdan sonra uygulayın veya yüzünüzü kullanırken krem ​​veya emülsiyonla karıştırın.Sabah: Total Reenerating Cream'den sonra kullanın veya birlikte karıştırın. Güzellik rejiminizde son bir adım olarak Total Radiance Foundation ile de karıştırılabilir.Vücutta kullanmak için: Total Yenileyici Vücut Kremi kullandıktan sonra uygulayın veya karıştırın. Yeni Evrensel Savunma ile takip edin.Ayrıca istediğiniz gibi saç ve tırnaklarda kullanın.
Ürün Kodu: : 5000090654

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin