Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Shiseido Bio-Performance Liftdynamic Nemlendirici
Shiseido Bio-Performance Liftdynamic Nemlendirici 1

Shiseido Shiseido Bio-Performance Liftdynamic Nemlendirici

859.95 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cildin içten gelen nemlendirme gücünü arttırarak, cildi gençlik dolu sıkılığına kavuşturmaya, kırışıkLıkların görünümünü azaltmaya ve cilde 24 saat nem sağlamaya yardımcı olan yüksek performanslı günlük bakım krem. Bu çok faydalı zengin nemlendirici krem, cildin doğal onarım gücüne enerji vererek cilde gençlik dolu bir görünüm kazandırır. Cildin doğal iç kaynaklarını destekleyerek esnek ve neme doymuş görünümü onarırken gözle görülen kırışıklıkların azaltılmasına yardımcı olur. 3 haftadan uzun süre kullanılabilir.
Ürün İçeriği : Daha genç ve daha sıkı bir cilt görünümü için yaşlanmaya 24 saat meydan okuyan çok fonksiyonlu bakım kremidir. Cildi cömertçe nemlendirerek cildin yenilenme sürecini destekler. Sabah akşam düzenli kullanımla, cilt kontürünü yukarı çeken krem; cildinizi onarıp, hücre yenilenmesini ve cildin daha sıkı, daha canlı olmasını sağlar. Cildinde esneklik kaybı, derin kırışıklık ve kuruluk olan her kadın kullanabilir.
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Kullanım Şekli : Her sabah ve akşam cildi temizledikten ve dengeledikten sonra tüm yüzünüze eşit bir şekilde sürerek uygulayın.
Ürün Kodu: : 5000140436

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin