Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enrıched 75Ml
Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enrıched 75Ml 1
Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enrıched 75Ml 2

Shiseido Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enrıched 75Ml

2600 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Water(Aqua/Eau)・Cetyl Ethylhexanoate・Glycerın・Nıacınamıde・Nylon-12・Cetearyl Alcohol・Dıpropylene Glycol・Alcohol・Caprylıc/Caprıc Trıglycerıde・Phytosteryl Macadamıate・Glyceryl Stearate・Dımethıcone・Dıısostearyl Malate・Beheneth-20・Phenoxyethanol・Tocopheryl Acetate・Erythrıtol・Peg/Ppg-14/7 Dımethyl Ether・Peg/Ppg-17/4 Dımethyl Ether・Hdı/Trımethylol Hexyllactone Crosspolymer・Carbomer・Fragrance (Parfum)・Butylene Glycol・Sodıum Cıtrate・Trısodıum Edta・Potassıum Hydroxıde・Cıtrıc Acıd・Caffeıne・Xanthan Gum・Sodıum Metabısulfıte・Sodıum Metaphosphate・Iron Oxıdes (Cı 77492)・Ppg-3 Dıpıvalate・Lınalool・Tocopherol・Sapındus Mukorossı Peel Extract・Lımonene・Cıtronellol・Sılıca・Geranıol・Angelıca Keıskeı Leaf/Stem Extract・Alpha-Isomethyl Ionone・Camellıa Sınensıs Leaf Extract・Cıtrus Junos Seed Extract・Zızıphus Jujuba Fruıt Extract・Iron Oxıdes (Cı 77491)・Eucheuma Serra/Grateloupıa Sparsa/Saccharına Angustata/Ulva Lınza/Undarıa Pınnatıfıda Extract・Curcuma Longa (Turmerıc) Rhızome Extract・Saccharına Angustata/Undarıa Pınnatıfıda Extract・Chlorella Vulgarıs Extract・
Kullanım Şekli : Temiz cilde her sabah ve/veya gece kullanabilirsiniz. - Kreminizi Shiseido Ultimune güç konsantresi ile birlikte kullanın. Ultimune, üzerine uygulanan üründen çok daha fazla fayda görmenizi sağlar. Cildinizi temizledikten sonra Ultimune’u uygulayın. Ultimune ile cildiniz içerden güçlenir, daha yumuşak ve pürüzsüz olur. - Ultimune’dan sonra Benefiance Wrinkle Smoothing Cream’i uygulayın. - Spatulasıyla iki inci boyutu kadar miktar kullanmanız yeterli olur. - Yanak ve alın gibi daha geniş alanlardan başlayarak kremi hafifçe tüm yüze sürün. Yüzün ortasıdan dışa doğru hareketlerle uygulayın. Yüzünüzün beş noktasına (yanaklar, alın, burun ve çene) sürün.
Ürün Açıklaması : Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream Enriched, Neuroscience‘dan (sinirbilimi) esinlenerek tasarlanan ilk anti-aging üründür. Bunun anlamı şudur: Cildi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturmak için anti-aging bakımda daha hızlı sonuç veren ReNeura Teknolojisi+ ile üretilmiştir. ReNeura Teknolojisi+ cildin zamanla etkisi azalan duyusal reseptörlerini yeniden uyandırır ve cildin kendi onarım sürecini hızlandırarak bakım ürünlerine daha verimli bir şekilde cevap vermesini sağlar. Bu krem, sadece 2 haftada gözle görülür bir şekilde kırışıklıkları azaltır, ince çizgileri düzeltir ve cilde nem verir. Paraben ve mineral yağlar içermez. Komodojenik ve alerjik değildir. 35 yaş itibariyle kullanılabilir. Kuru ve çok kuru ciltler için uygundur. Sabah ve/veya gece kullanabilirsiniz. Kokusunda duyuları uyandırmak için nazik, rahatlatıcı yeşil çiçek kokusu ve Kumkat karışımı kullanılmıştır.
Mililitre Bilgisi : 75 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5002549691

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin