Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Hızlı Gönderi
Shiseido Waso Satocane Pore Purıfyıng Scrub Mask / Gözenek Temizleyici Peelıng Maske
Shiseido Waso Satocane Pore Purıfyıng Scrub Mask / Gözenek Temizleyici Peelıng Maske 1
Shiseido Waso Satocane Pore Purıfyıng Scrub Mask / Gözenek Temizleyici Peelıng Maske 2
Shiseido Waso Satocane Pore Purıfyıng Scrub Mask / Gözenek Temizleyici Peelıng Maske 3

Shiseido Shiseido Waso Satocane Pore Purıfyıng Scrub Mask / Gözenek Temizleyici Peelıng Maske

2100 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Gözeneksiz ve pürüzsüz görünen bir cilt için gözenekleri derinlemesine temizleyen, peeling etkili arındırıcı mineral kil maskesi. Ciltteki fazla sebumu hedefleyen Satokibi Şeker Kamışı, gözenek tıkanıklarının ve siyah nokta oluşumunun önlenmesine yardımcı olur. Bitkisel mikro parçacıklar sayesinde ölü hücreler ciltten arındırılır ve bebek gibi pürüzsüz bir cilt ortaya çıkar.
Ürün İçeriği : WATER(AQUA/EAU)・KAOLIN・DIPROPYLENE GLYCOL・GLYCERIN・ZINC OXIDE・BETAINE・GLYCERYL STEARATE SE・BUTYLENE GLYCOL・BENTONITE・PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE・BEHENYL ALCOHOL・STEARYL ALCOHOL・MICROCRYSTALLINE CELLULOSE・PHENOXYETHANOL・PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER・ALCOHOL・TRISODIUM EDTA・CHROMIUM OXIDE GREENS (CI 77288)・IRON OXIDES (CI 77492)・IRON OXIDES (CI 77491)・CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL・ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL (ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL)・LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL・CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT・SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL・SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE) EXTRACT・  <M094917-702>
Kullanım Şekli : Cildinizi temizledikten sonra kurulayın. Parmak uçlarınıza kiraz büyüklüğünde iki damla alın, göz çevresi ve dudaklardan kaçınarak maskeyi yanaklara ve diğer geniş bölgelere eşit bir şekilde uygulayın. 5 dakika bekletin. Islak ellerle nazikçe masaj yapın ve yüzünüzü durulayın. Daha iyi sonuç için haftada iki kez kullanılması önerilir.
Model Kodu : 17881
Menşei : Fransa
Mililitre Bilgisi : 80 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002749701

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin