Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Shiseido Ultimune Power İnfusing Concentrate Serum 30 Ml
Shiseido Ultimune Power İnfusing Concentrate Serum 30 Ml 1

Shiseido Shiseido Ultimune Power İnfusing Concentrate Serum 30 Ml

560 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Ultimune Power Infusing Concentrate, cilt fonksiyonlarının en iyi potansiyele ulaşmasına, cildinizin göz alıcı, pürüzsüz, esnek ve genç görünmesine yardımcı olur. Yenilenen formülüyle Ultimune, cildin savunma yeteneğini sürekli olarak güçlendirmek için Reishi mantarı ve İris kökü özlerini içeren ImuGeneration Technology ™ ile geliştirildi. Reishi Mantarı, yaşlanmayı gözle görülür bir şekilde azalttığı bilinen zengin bir antioksidandır. İris kökü ise cilde canlılık ve nem verme kabiliyetine sahiptir. Bu güçlü içeriklerin bileşimi sayesinde Ultimune, cildinizi günlük hasara ve yaşlanma belirtilerine karşı sadece 1 haftada% 28 daha güçlü hale getirir. Cilt daha pürüzsüz, daha sıkı, daha nemli ve esnek görünür.
Ürün İçeriği : Water (Aqua/Eau)・Alcohol Denat.・Glycerin・Butylene Glycol・Peg/Ppg-17/4 Dimethyl Ether・Triethylhexanoin・Cyclohexasiloxane・Dimethicone・Phenoxyethanol・Trehalose・Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer・Peg-14M・Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer・Tocopheryl Acetate・Peg/Ppg-14/7 Dimethyl Ether・Rosa Damascena Flower Water・Fragrance (Parfum)・Disodium Edta・Potassium Hydroxide・Silica・Isoceteth-10・Linalool・Lauryl Betaine・Ginkgo Biloba Leaf Extract・Geraniol・Citronellol・Origanum Majorana Leaf Extract・Nelumbo Nucifera Germ Extract・Alcohol・Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan・Bht・Thymus Serpyllum Extract・Perilla Ocymoides Leaf Extract・Sodium Bicarbonate・Iris Florentina Root Extract・Sodium Benzoate・Ganoderma Lucidum (Mushroom) Stem Extract
Kullanım Talimatı : Her sabah ve akşam cildinizi temizledikten sonra ve cildinizi nemlendirmeden önce kullanın. Diğer serumlarla birlikte kullanıldığında, önce ULTIMUNE’u uygulayın. Ürünü parmak ucunuza almak ve yüzün üzerinde düzgün bir şekilde pürüzsüz hale getirmek için 2 pompa sıkmanız yeterli.
Ürün Açıklaması : Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate, cilt fonksiyonlarının en iyi potansiyele ulaşmasına, cildinizin göz alıcı, pürüzsüz, esnek ve genç görünmesine yardımcı olmak için artık eskisinden de güçlü bir formüle sahip. Bu güçlü içeriklerin bileşimi sayesinde yeni Ultimune, cildinizi günlük hasara ve yaşlanma belirtilerine karşı sadece 1 haftada% 28 daha güçlü hale getirir. Cilt daha pürüzsüz, daha sıkı, daha nemli ve esnek görünür. Cildin savunma gücünü arttıran bu konsantre bakımı her cilt tipi ve yaş grubu kullanabilir.
Ürün Kodu: : 5002522877

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin