Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Shiseido Extra Rich Süt Temizleyici 125 Ml
Shiseido Extra Rich Süt Temizleyici 125 Ml 1

Shiseido Shiseido Extra Rich Süt Temizleyici 125 Ml

2250 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Shiseido Extra Rich Cleansing Milk, kuru ve hassas ciltler için tasarlanmış, ciltteki kiri ve makyajı etkili bir şekilde temizleyen jeldir. Suyla temasta köpüren, hafif bir yapıya sahiptir. Yapısı parlak, süt gibidir. Cildi nemli ve yumuşak bırakır. Kuru ciltler için özel olarak formüle edilmiş ve ‘InternalPowerResist’ teknolojisine sahip, köpüren bir temizleyici olan bu ürün, cildi yumuşatırken ve güçlendirirken, kirleri etkin şekilde temizlemeye yardımcı olur. Nemlendirici bileşenleri ciltte rafine, nemli ve taze bir his bırakır. Japon narenciye yuzu çekirdeği ekstresi, hyalüronik asit, pirinç yağı ve saf Kirishima mineral suyu içerir. 20 yaşından itibaren kullanılabilir. Sabun içermez.
Ürün İçeriği : Japon narenciye yuzu çekirdeği ekstresi: Cildin yenileme işlevini geliştirmek için derideki mikro dolaşımı iyileştirir. Hyalüronik asit: Cildin nem seviyesini artıran ve nemi muhafaza etme kabiliyetini geliştiren içeriktir. Saf Kirishima mineral kaynak suyu: Potasyum, sodyum, magnezyum ve kalsiyum açısından zengin Japonların saf mineral suyudur. Cilde sağlıklı bir görünüm verir ve bakımın devamı için cildi hazırlar. Pirinç yağı: Cildin yumuşak hissetmesine ve cildin temiz ve tazelenmesini sağlamak için kirleri çıkarmaya yardımcı olur. Anti-oksidan etkisi vardır. Gül ve nilüfer elementlerinin rahatlatıcı koku maddelerinden oluşan ve duyularda rahatlık, yeni enerji hissini uyandıran yeşil bir çiçek kokusu içeren ImuCalm Compound ™ 'un ferahlatıcı kokusuna sahiptir.
Kullanım Şekli : Ürün su ile temasta hemen köpürür. Temiz avuç içine inci tanesi büyüklüğünde ürünü alın, biraz soğuk ya da ılık su ekleyerek avuç içinde köpürtün, ardından avuç içindeki köpüğü cilde dairesel hareketler ile uygulayın, sonra iyice yüzünüzü durulayın. Sabah ve akşam kullanın. Ardından Shiseido Softener ile bakıma devam edin.
Model Kodu : 14530
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5002322460

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin