Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Soltis 400 Ml Organik Sertifikalı Güneşsonrası Nemlendirici Aloe Vera Jel %99
Soltis 400 Ml Organik Sertifikalı Güneşsonrası Nemlendirici Aloe Vera Jel %99 1
Soltis 400 Ml Organik Sertifikalı Güneşsonrası Nemlendirici Aloe Vera Jel %99 2
Soltis 400 Ml Organik Sertifikalı Güneşsonrası Nemlendirici Aloe Vera Jel %99 3
Soltis 400 Ml Organik Sertifikalı Güneşsonrası Nemlendirici Aloe Vera Jel %99 4

Soltis Soltis 400 Ml Organik Sertifikalı Güneşsonrası Nemlendirici Aloe Vera Jel %99

120 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Nemlendirici Aloe Vera Jel %99 organik aloe vera jeli içerir, cildin kaybettiği nemi geri kazanması ve koruması için özel olarak üretilmiştir.Aloe Vera’nın içinde birbirinden fazla yararlı madde bulunmaktadır. Özellikle amino asitler, antioksidanlar, mineraller ve vitaminler açısından zengin Aloe Vera bitkisi yüzyıllarca cilt sağlığı için mükemmel bir onarıcı olmuştur.Soltis Nemlendirici Aloe Vera Jel %99 organik aloe vera jeli içerir, cildinizi nemlendirmekle kalmayıp nemini de korur. Cildinizi besler, yeniler, pürüzsüzleştirir, yaşlanmaya karşı korur ve her türlü cilt lekesi ile mücadele eder. Güneşlenme sonrası yorgun düşen, kuruyan ve yıpranan cildin hızla toparlanmasına yardımcı olur.Özetle, bu ürünün cildinize dokunduğunda yapabileceklerine siz de şaşıracaksınız…Siz de bu bitkinin mucizelerini keşfedip önce cildinizi sonra ruhunuzu ferahlatın!
Kullanım Şekli : Yüz, vücut ve saç için kullanımı uygundur. 6 aylık bebeklerden itibaren her yaş grubunun kullanımına uygunluğu sertifikalandırılmıştır. Güneşlenme sonrası yatıştırıcı olarak ya da günlük nemlendirici olarak kullanımı uygundur.
Ürün İçeriği : Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Xant- han gum, Benzyl alcohol, Dehydroacetic Acid, Benzoic acid, Sorbic Acid.
Ürün Kodu: : 5002596749

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin