Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Soltis Organik Sertifikalı Spf 35+ Güneş Koruyucu Krem 50 Ml
Soltis Organik Sertifikalı Spf 35+ Güneş Koruyucu Krem 50 Ml 1
Soltis Organik Sertifikalı Spf 35+ Güneş Koruyucu Krem 50 Ml 2
Soltis Organik Sertifikalı Spf 35+ Güneş Koruyucu Krem 50 Ml 3
Soltis Organik Sertifikalı Spf 35+ Güneş Koruyucu Krem 50 Ml 4

Soltis Soltis Organik Sertifikalı Spf 35+ Güneş Koruyucu Krem 50 Ml

136 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : • Zararlı UV ışınlarına karşı fiziksel koruma sağlar. • Yüz ve vücut için kullanımı uygundur. • Suya ve terlemeye karşı dayanıklıdır. • Doğal bitki özlerinden elde edilmiş yağlar, E vitamini ve aloe vera katkısı ile cildinizi korurken nemlendirir. • 6 aylık bebeklerden itibaren her yaş grubunun kullanımına uygunluğu sertifikalandırılmıştır.
Kullanım Şekli : Ürünlerinin tüm bileşenleri, test edilmiş ve sertifikalandırılmıştır. Güneş kreminden tam bir verim almak istiyorsanız güneşe çıkmadan 10 dk. önce uygulamalısınız. Eğer uzun süre güneşte kalacaksanız (sahil, havuz kenarı gibi yerlerde) 2 saatte bir, zaman zaman kapalı ortamlara girecekseniz 4 saatte bir uygulamanız yeterli olacaktır. Güneş kremleri, suya dayanıklı olanlar bile, suda 40 dk. geçirdikten sonra etkisini kaybeder. Güneşte kalma sıklığınıza göre gün içinde tekrarlamalısınız.İster şezlonglarınıza ister yemyeşil çimlere uzanıp güneşin tadını çıkarın, bilmenizi isteriz ki Soltis her an yanınızda cildinizi koruyor olacaktır… Bu da bizim mutluluk sırrımız!
Ürün İçeriği : Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil*, Coconut Alkanes, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Argania Spinosa Kernel Oil*, Trehalose, Cocos nucifera oil, Benzyl alcohol, Potassium Palmitoyl Hydro- lyzed Wheat Protein, Parfum, Tocop- herol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dehydroa- cetic Acid, Benzoic acid, Sorbic Acid,Gardenia Tahitensis Flower, Bixa Orellana Seed Extract, Phenethyl Alcohol, Sodium Carrageenan, Amorph- ophallus Konjac Root Extract, Sea Salt, Olea Europaea fruit oil*, Punica Granatum Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Coumarin.
Ürün Kodu: : 5002596754

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin