Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Tommy Hilfiger Peach Blossom 30 Ml Kadın Parfüm
Tommy Hilfiger Peach Blossom 30 Ml Kadın Parfüm 1

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Peach Blossom 30 Ml Kadın Parfüm

199 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Tommy Hilfiger Peach Blossom tıpkı onu kullanan kadınlar gibi büyüleyici ve ilgi çekici. Masumiyetinin ve tatlılığının yanında baştan çıkaran bir esintiyi de beraberinde getiriyor. Peach Blossom’da ilk olarak taze İtalya Bergamotları sizi sarıyor, ardından taptaze ve sulu Beyaz Şeftali’nin lezzeti Siyah Frenküzümleri ile buluşuyor.
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Parfüm Notası : Çiçek kokuları orta notalarda Mor Zambak ve yeni açmış Mimozaların arasına serpiştirilmiş Vanilya Çubukları ile baskın bir hal alırken, alt notalarda ise sıcaklığı ile bedeninizi saran ve ruhunuzu dinlendiren melodisi ile sizi rahatlatan Misk Otu, Hint Baklası ve egzotik Hindistancevizi yer alıyor.
Ürün Açıklaması : Tommy Hilfiger Peach Blossom tıpkı onu kullanan kadınlar gibi büyüleyici ve ilgi çekici. Masumiyetinin ve tatlılığının yanında baştan çıkaran bir esintiyi de beraberinde getiriyor. Peach Blossom’da ilk olarak taze İtalya Bergamotları sizi sarıyor, ardından taptaze ve sulu Beyaz Şeftali’nin lezzeti Siyah Frenk üzümleri ile buluşuyor.
Ürün İçeriği : Belirtilmemis
Kullanım Şekli : Parfümü direkt olarak temiz cildinize 15-20 cm uzaklığından sıkın ve kendiliğinden kurumasını bekleyin.
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Parfüm Notası : İtalyan Bergamot,Beyaz Şeftali,Siyah Frenk Üzümleri
Ürün Kodu: : 5002496444

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin