Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Versace Eros 100 Ml Erkek Deodorant Sprey Parfüm
Versace Eros 100 Ml Erkek Deodorant Sprey Parfüm 1

Versace Versace Eros 100 Ml Erkek Deodorant Sprey Parfüm

2150 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Meşe yosunu, Virginia sedir ağacı ve vetiverin sağladığı benzersiz koku, Versace markası kapsamında sunulmaktadır. Versace Eros Deodorant Natural Spray 100 ml ürünü içerdiği odunsu notalarıyla güç kazandırıcı ve yoğunlaştırıcı gücü karşısında sizlere sunulmaktadır. Cilt üzerinde muhteşem bir hava ve etkileyici bir erkeksilik kazanmak isteyen herkes bu ürünü kesinlikle tercih etmelidir. Gösterişli ve mükemmel özelliklere sahiptir. Nane yapraklarına yeşil elma ve İtalyan limon kabuğu karışımı eşlik etmektedir. Bu karışımdan elde edilen coşkulu, yoğun ve canlılık da parfümün özellikleri arasındadır. Üstelik son derece fresh bir kokudur. Tonka fasulyesi, vanilya, amber ve ıtır gibi etkileyici ve oryantal koku notalarının sağlamış olduğu bu koku bağımlılık yaratan bir hazdır.
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Ürün Açıklaması : Yunan tanrılarından ilham alan Versace Eros tıpkı bir Yunan tanrısı gibi kahramanlık yapan ve tutkulu bir adamı düşünerek tasarlandı. Gücü ve duygusallığı betimleyen ve vurgulayan bu koku sizi büyüleyecek.
Ürün İçeriği : Tepe Nota: Nane Yaği,Italyan Limon Kabuğu, Yeşil Elma. Kalp Nota: Tonka Fasulyesi, Venezuella Amber, Itir Çiçeği, Vanilya. Dip Nota: Madagaskar,Vetiver, Meşe Yosunu Akoru,Sedir,Virginia Sedir, Atlas, Güve Otu
Kullanım Şekli : Temiz cilde uygulayınız.
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5000033221

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin