Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Yaemina Beauty Totally Mat Liquid - Fabula Ruj
Yaemina Beauty Totally Mat Liquid - Fabula Ruj 1
Yaemina Beauty Totally Mat Liquid - Fabula Ruj 2
Yaemina Beauty Totally Mat Liquid - Fabula Ruj 3

Yaemina Beauty Yaemina Beauty Totally Mat Liquid - Fabula Ruj

179 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : •Vegan
Ürün Açıklaması : Kremsi dokuya sahip likit ruj, olağanüstü renk verme özelliği ve uzun süre kalıcı formülü ile muhteşem mat bir görünüm sağlar.Dağılmayan, hiçbir şekilde bulaşmayan ve yoğun renk veren formulü ve zengin içeriği sayesinde dudakta kuruluk yaratmaz ve hafif dokusu adeta yokmuş hissi verir.6 farklı renk seçeneği her tarz makyaja uyum sağlar. Daha iyi bir sonuç için Needed Dudak Kalemi ile dudaklarınızın etrafına çerçeve çizerek daha dolgun görünümler elde edebilirsiniz.
Ürün İçeriği : ISODODECANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYBUTENE, DIMETHICONE, ISOCETYL STEARATE, ISOHEXADECANE, KAOLIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SYNTHETIC BEESWAX, GLYCERYL BEHENATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, PROPYLENE CARBONATE, AROMA, PPG-15 STEARYL ETHER, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, CITRIC ACID. (+/-) CI 15850, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 42090, CI 77499.
Kullanım Şekli : Daha iyi bir sonuç için Needed Dudak Kalemi ile dudaklarınızın etrafına çerçeve çizerek daha dolgun görünümler elde edebilirsiniz.
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5002640524

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin