Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Yves Saint Laurent Mvefc New Pack 03 Maskara
Yves Saint Laurent Mvefc New Pack 03 Maskara 1

Yves Saint Laurent Yves Saint Laurent Mvefc New Pack 03 Maskara

1650 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : YSL’nin takma kirpik etkisi yaratan efsanevi maskarası Mascara Volume Effet Faux Cils, şimdi bakım yapan yeni formülüyle ve tasarımıyla karşınızda. Argan Yağı ve YSL Beauty Ourika Bahçelerinden gelen ceviz özleri ile zenginleştirilen yeni formülü sayesinde esnek ve güçlü kirpikler sunar. Hacimli, uzun ve yoğun görünümlü kirpikler ile cesur bir görünüm kazandırır.
Ürün İçeriği : Eşsiz 3 katlı film kompleksi ile kirpiklerde harikalar yaratan MVEFC'in orijinal formülü, kirpiklerde istediğiniz görünümü elde edebilmenizi sağlıyor. 4 farklı yağ ile zenginleştirilen formülün içerisinde argan, asfir, tatlı badem ve hint yağı bulunuyor.
Mililitre Bilgisi : 7.5 ml
Kullanım Şekli : Fırçayı Kirpiklerin Üst Kısmında Kökten Uçlara Uygulayınız. Sonra Kirpiklerin Alt Kısmında Maskarayı Kirpik Köküne Yerleştirip Uçlara Doğru Çekiniz. Uygulama Önerisi: Uzunluğu Vurgulamak İçin Kirpiklerin Uçlarında Uygulamayı Yoğunlaştırabilirsiniz. Temizlemek İçin: Top Secrets Eye Make-Up Remover Bı-Phase. İle Islatılmış Bir Pamuğu Gözün Üzerinde Bekletip, Nazikçe Aşağı Doğru Çekiniz
Renk : 3 Extreme Blue
Ürün Kodu: : 5000000423

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin