Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Turuncu Kadın Ruj 4.5 Gr
Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Turuncu Kadın Ruj 4.5 Gr 1
Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Turuncu Kadın Ruj 4.5 Gr 2

Yves Saint Laurent Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Turuncu Kadın Ruj 4.5 Gr

960 TL
Sepette %30 İndirim
672 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : ROUGE VOLUPTE SHINE; hem çok doğal görünümlü ve bu yüzden günün her anında taşımaktan çekinmeyeceğiniz, hem de çok seksi renklerde bir rujdur. Doğal olduğu kadar da seksi, ıslak görünümlü dudaklar için geliştirildi. Dudağa kayar gibi uygulanan muhteşem bir dokuya sahiptir. Dudağa sürüldüğü anda dudakla bütünleşen dokusuyla konforludur ve dudağı koruyan mükemmel incelikte film tabakayla dudağı beslemeye ve korumaya yardımcı olur. Mücevher niteliğinde, modern beyaz altın renginde logo halkası bulunan ambalajıyla gösterişlidir.
Ürün İçeriği : Rouge Volupte Shıne; Hem Çok Doğal Görünümlü Ve Bu Yüzden Günün Her Anında Taşımaktan Çekinmeyeceğiniz, Hem De Çok Seksi Renklerde Bir Rujdur. Doğal Olduğu Kadar Da Seksi, Islak Görünümlü Dudaklar İçin Geliştirildi. Dudağa Kayar Gibi Uygulanan Muhteşem Bir Dokuya Sahiptir. Dudağa Sürüldüğü Anda Dudakla Bütünleşen Dokusuyla Konforludur Ve Dudağı Koruyan Mükemmel İncelikte Film Tabakayla Dudağı Beslemeye Ve Korumaya Yardımcı Olur. Mücevher Niteliğinde, Modern Beyaz Altın Renginde Logo Halkası Bulunan Ambalajıyla Gösterişlidir.
Mililitre Bilgisi : 4.5 Gr
Kullanım Şekli : Dudak kenarlarını TOUCHE ECLAT ile ön plana çıkardıktan sonra ruj fırçasıyla ya da direkt olarak ROUGE VOLUPTE SHINE’ı dudağa uygulayın.
Renk : Turuncu
Ürün Kodu: : 5000030417

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin