Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Yves Saint Laurent Ruj
Yves Saint Laurent Ruj 1
Yves Saint Laurent Ruj 2
Yves Saint Laurent Ruj 3

Yves Saint Laurent Yves Saint Laurent Ruj

135 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Yves Saint Laurent ROUGE VOLUPTÉ SHEER CANDY, dudaklarda sağlığı ve rengi bir arada sunuyor. Mücevher gibi ambalajı, özel dokusu ve kullanışlı renkleriyle trend yaratan ürün, içeriğinin %35’iyle dudak bakımı yapan yenilikçi bir formüle sahip.Dudakların doğal güzelliğini ortaya çıkarırken, ince renkleri saflık ve masumiyet, parlaklığı ve dudaklara verdiği yumuşaklık ise baştan çıkarıcılık içeren mesajlar veriyor. Ruj ve parlatıcı arasında olan VOLUPTÉ SHEER CANDY yoğun nemlilik ve saf parıltılı renkler sunuyor.
Ürün İçeriği : Yves Saint Laurent ROUGE VOLUPTÉ SHEER CANDY, dudaklarda sağlığı ve rengi bir arada sunuyor. Mücevher gibi ambalajı, özel dokusu ve kullanışlı renkleriyle trend yaratan ürün, içeriğinin %35’iyle dudak bakımı yapan yenilikçi bir formüle sahip.Dudakların
Mililitre Bilgisi : 4 Gr
Kullanım Şekli : VOLUPTÉ SHEER CANDY uygulamadan önce dudakları Touche Eclat uygulaması ile ortaya çıkarın. Touche Eclat uygularken hattın çok ince görünmesi önemli. Bu yüzden uygulamayı tam dudağın çizgisi üzerinden çok ince bir hat oluşturacak şekilde yapın.Daha yoğun renkler için VOLUPTÉ SHEER CANDY uygulamasından önce dudak kalemi ile dudak çerçevelenebilir ve ortasına da bir miktar kalem darbesi yaparak dağıtılabilir. VOLUPTÉ SHEER CANDY parlaklık vermesi için tüm diğer kapatıcı rujların üstünde de kullanılabilir.
Renk : Pembe
Ürün Kodu: : 5000012958

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin