Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Hızlı Gönderi
Burberry Goddess EDP 50 Ml Parfüm
Burberry Goddess EDP 50 Ml Parfüm 1
Burberry Goddess EDP 50 Ml Parfüm 2
Burberry Goddess EDP 50 Ml Parfüm 3

Burberry Burberry Goddess EDP 50 Ml Parfüm

3443 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : İçindeki güç. Yeni Burberry Goddess, Emma Mackey ve dişi aslanlarıyla gurur duyduğu kendini keşfetme yolculuğunu konu alıyor. Güven, güç ve nezaket saçan Emma, Burberry Goddess Eau de Parfum'un ruhunu temsil ediyor. Burberry Goddess Eau de Parfum, güçlü vanilya üçlüsünün liderliğindeki eşsiz gurme aromatik koku. Üstte odunsu tonlarda vanilya infüzyonu, kalpte zengin tatlılığa sahip vanilya havyarı ve dipte lavanta ile zenginleştirilmiş vanilya özü. Burberry Goddess Eau de Parfum, yeniden doldurulmak üzere tasarlanmış zarif, kare şekilli bir şişeye sahiptir. Madalyonla süslenmiş gabardin bej ve altın rengi ambalaj, markanın zengin mirasına atıfta bulunur.
Kullanım / Yıkama Talimatı : Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız; bilek, dirsek içi boyun. 15-20 cm uzaktan enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Ürün İçeriği : Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Ethylhexyl Salicylate, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene, Coumarin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Cinnamate, Alcohol, Citral, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Anise Alcohol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700), Ext. Violet 2 (CI 60730).
Kullanım Şekli : Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız; bilek, dirsek içi boyun. 15-20 cm uzaktan enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Parfüm Notası : Üst: Vanilya İnfüzyonu ve Lavanta Orta: Vanilya Havyarı Temel: Vanilya Özü Koku Ailesi: Gourmand Aromatik
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İspanya
Model Kodu : BU 99350093273
Ürün Kodu: : 5003077007

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin