Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Favorilenen
Clinique Smart Skin Schol Supplies: Smooth Set
Clinique Smart Skin Schol Supplies: Smooth Set 1

Clinique Clinique Smart Skin Schol Supplies: Smooth Set

1910 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Clinique Smart Clinical Repair Kırışıklık Görünümü Karşıtı Krem Şimdiye kadarki en gelişmiş yaşlanma karşıtı serimiz olan Clinique Smart Clinical Repair'a güçlü bir katkı olan bu ultra besleyici nemlendirici, daha genç görünen bir cilt için ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. CL1870 Peptide Complex™ içeren son teknoloji formülümüz, dermal yapıyı güçlendirmeye yardımcı olmak için cildin doğal kolajenini artırmaya destek olarak cildin güçlenmiş hissetmesine, daha genç ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Uzun süreli nemlendirme ile cilde dolgun bir görünüm sağlar. Clinique Smart Clinical Repair Kırışıklık Görünümü Karşıtı Serum İnce çizgi ve inatçı kırışıklık görünümünün azalmasına destek olan bu formül, üç sonucu elde etmek için tasarlanmıştır: cilt görünümünü onarma, cilt yüzeyini yenileme ve cildi yeniden dolgunlaştırma. Clinique Smart Clinical Repair Kırışıklık Görünümü Karşıtı Göz Kremi Cildinizdeki ince çizgi ve kırışıklık görünümünü hedef alarak, daha pürüzsüz ve aydınlık bir görünüm kazanmasına destek olur.
Kullanım Şekli : Adım 1: Pürüzsüzleştirin. Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Serum, kırışıklık görünümünü üç etki ile azaltacak şekilde tasarlanmıştır: cilt görünümünü onarma, cilt yüzeyini yenileme ve cildi yeniden dolgunlaştırma. Adım 2: Yenileyin. Clinique Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Eye Cream, peptit açısından zengin CL1870 Kompleksi ile tasarlanmıştır. Göz çevresini güçlendirir ve yeniler. Adım 3: Nemlendirin. Clinique Smart™ Night Custom Moisturiser, siz uyurken yenilenmenize yardımcı olur. Clinique Smart™ nemlendirme teknolojisi, cildin nemi çekmesine ve tutmasına yardımcı olur, böylece taze, nemli ve canlı bir cilde uyanırsınız.
Kutu İçeriği : Clinique Smart Clinical Repair Kırışıklık Görünümü Karşıtı Krem 15ml Clinique Smart Clinical Repair Kırışıklık Görünümü Karşıtı Serum 10ml Clinique Smart Clinical Repair Kırışıklık Görünümü Karşıtı Göz Kremi 5ml
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Kanada
Model Kodu : 192333138922
Ürün Kodu: : 5003001144

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin