Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Elie Saab Girl Of Now Forever EDP Parfüm 50 Ml
Elie Saab Girl Of Now Forever EDP Parfüm 50 Ml 1

Elie Saab Elie Saab Girl Of Now Forever EDP Parfüm 50 Ml

3800 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : ELIE SAAB Girl of Now Forever Eau de Parfum ile canlı renklerin ve maceranın keyifli bir koku yolculuğuna çıkın. Gençliğe bir övgü ve yaşamın kutlanması olan koku, duyuları harekete geçirmek için Ahududu ve Narenciye notalarıyla açılıyor. Kokunun özünde, serinin koku imzası olan Ormond çiçeği ile birleşen gül ve frenk üzümünün uyumu bulunuyor.Bu yeni varyasyon için, orijinal zarif şişe, parfümle uyum sağlayan yeni bir Mercan çiçeği tasarımıyla süslendi.
Ürün İçeriği : ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), DIPROPYLENE GLYCOL, AQUA (WATER), LIMONENE, CITRONELLOL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, CITRAL, CITRICACID, BENZYL ALCOHOL, CI 14700 (RED 4), BHT, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5).
Kullanım Şekli : Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız; bilek, dirsek içi boyun. 15-20 cm uzaktan enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Parfüm Notası : Üst: Ahududu, Narenciye. Orta: Rosa Cassia (özel uyum Gül-Siyah Frenk Üzümü), Fleur d'Ormond (özel uyum Portakal Çiçeği-Badem). Temel:Kaşmeran (ahşap),Paçuli Koku Ailesi: Odunsu Çiçeksi
Model Kodu : ES 4212100
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İtalya
Ürün Kodu: : 5003079201

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin