Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Elie Saab Girl Of Now Lovely New EDP Parfüm 50 Ml
Elie Saab Girl Of Now Lovely New EDP Parfüm 50 Ml 1

Elie Saab Elie Saab Girl Of Now Lovely New EDP Parfüm 50 Ml

3800 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Girl of Now Lovely, 'Now kuşağının' büyüleyici ruhunu yakalayan yeni koku. Karışım, ışıltılı mandalina ve armut ikilisi, lezzetli siyah frenk üzümü tomurcukları ile zenginleşiyor. Bu parlak açılış, ELİE SAAB için özel olarak yaratılan Ormond çiçeğini büyüterek, acı badem ve portakal çiçeğinin uyumunu güneşli ve canlı bir Frangipani çiçeği ile birleştiriyor.Tonka fasulyesi ve Paçuli özünün bağımlılığıyla büyütülüyor. Girl of Now Lovely şişesi, narin ve kadınsı mercan pembesi parfümle birleştirilmiş yeni bir yeşil anason çiçeği tasarımıyla süslenmiştir.
Ürün İçeriği : ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), DIPROPYLENE GLYCOL, AQUA (WATER), LIMONENE, CITRONELLOL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, CITRAL, CITRICACID, BENZYL ALCOHOL, CI 14700 (RED 4), BHT, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5).
Kullanım Şekli : Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız; bilek, dirsek içi boyun. 15-20 cm uzaktan enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Parfüm Notası : Üst: Mandalina, Armut ve Siyah Frenk Üzümü Tomurcukları Özü Orta: Gül, Frangipani ve Ormond Çiçekleri Temel: Kaşmeran, Paçuli ve Tonka Fasulyesi Koku Ailesi: Çiçeksi Oryantal
Model Kodu : ES 4232110
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İtalya
Ürün Kodu: : 5003079187

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin