Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Estee Lauder ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR TEMİZLEYİCİ KÖPÜK 70ML
Estee Lauder ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR TEMİZLEYİCİ KÖPÜK 70ML 1

Estee Lauder Estee Lauder ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR TEMİZLEYİCİ KÖPÜK 70ML

1480 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Bu yenileyici jel, cildinizi nazikçe ama derinlemesine temizleyen kabarık, yumuşak bir köpüğe dönüşür. Yüksek performanslı formül cildin koruyucu katmanlarında doğal olarak bulunan 15 amino asit içerir. Amino asitlerin cilt bariyerini dengelediği ve desteklediği bilinmektedir. Nem bariyerini veya asit mantosunu (cildin doğal koruyucu bariyerini) bozmadan cilt yüzeyindeki makyajı ve kirleri temizler. Bu nazik yüz temizleyici uzun süreli ve suda çıkmayan yüz makyajı üzerinde bile etkilidir. Cildin yumuşak, rahat ve dengeli hissetmesini sağlar ve cilt bakımının sonraki adımları için cildi hazırlar.
Ürün İçeriği : • FULL-SIZE (8ML) – NEW Turbo Lash High Powered Volume + Length Mascara • FULL-SIZE – Double Wear 24H Waterproof Gel Eye Pencil (SHADE: ONYX) • 5ml – ANR EYE Supercharged Gel Crème
Kullanım Şekli : Double Wear 24 Saat Kalıcı Suya Dayanıklı Waterproof Jel Göz Kalemini kirpik çizgisinde göz boyunca sürün. Daha dumanlı bir görünüm oluşturmak için parmağınızı veya dağıtma fırçasını kullanın. Her kullanımdan sonra kapağı sıkıca kapatın. Turbo Lash Mascaranızı doğal kirpik çizgisinden başlayarak fırçayla kirpikleri yukarı tarayın, dipten uca gitmek için fırçayı kıvırarak kullanın. Hacmi artırmak için tekrarlayın. Uzunluk ve hacim için en iyi maskaramız olduğunu hemen deneyimleyin. ANR Eye Supercharged Gel Creme'i sabah ve akşam tüm göz çevresine uygulayın.
Model Kodu : GWLW010000
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : ABD
Ürün Kodu: : 5003106465

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin