Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Estee Lauder Double Wear Sheer Işıltı Ve Nem Etkili Hafif Dokulu Fondöten SPF 24 2C0 COOL VANILLA
Estee Lauder Double Wear Sheer Işıltı Ve Nem Etkili Hafif Dokulu Fondöten SPF 24 2C0 COOL VANILLA 1
Estee Lauder Double Wear Sheer Işıltı Ve Nem Etkili Hafif Dokulu Fondöten SPF 24 2C0 COOL VANILLA 2

Estee Lauder Estee Lauder Double Wear Sheer Işıltı Ve Nem Etkili Hafif Dokulu Fondöten SPF 24 2C0 COOL VANILLA

1815 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Estee Lauder Double Wear Sheer Fondöten, gün boyu kalıcı formülü ve doğal bitişi ile kendi cildinizin en taze, ışıltılı ve sağlıklı görünümünü açığa çıkarır. Hafif ve likit formulü ile cildinizde ağırlık yapmaz ve kendi cildiniz gibi hissettirir. Çok işlevli formülüyle, kuruyan cildinize nem sağlar, gerektiğinde yağı kontrol altında tutar. Cildinize taze ve ipeksi bir yüzey sağlar ve renk tonunuzun eşitlenmesine yardımcı olur. Double Wear Sheer Fondöten, ter ve neme karşı dayanıklıdır. Anti-oksidanlar ile kirlilikten kaynaklanan belirgin hasarlara karşı korunmaya yardımcı olur. İçeriğindeki Hyalüronik Asit ile cildinizi optimum bir şekilde besler ve yumuşatır. Uzun süreli nemlendirme sağlarken ince kuru çizgileri yumuşatmak için cildi nemle doldurur. Estee Lauder Double Wear Sheer Fondoten, E vitamini ve geniş spektrumlu SPF 20 içeriği ile UV ışınlarına ve mavi ışığa karşı koruma sağlayan güçlü bir savunma oluşturur. Yaşlanmanın ilk belirtilerini önlemeye yardımcı olur ve cildinizi gün boyunca ona saldıran çevresel kirleticilerden korur. Double Wear Sheer Fondöten ailesinde doğru renk tonu nasıl seçilir? C (Cool) Alt ton: Soğuk ve pembe alt tonlu cilt için uygundur. N (Neutral) Alt ton: Nötr alt tonlu cilt için uygundur. W (Warm) Alt ton: Sicak alt tonlu ciltler için uygundur.
Kullanım Şekli : Kullanmadan önce şişeyi iyice çalkalayın. İstenilen miktarı parmaklarınıza sıkın ve cildinize tampon hareketler ile ellerinizle masaj yaparak uygulayın. Daha pürüzsüz bir uygulama için ıslak makyaj süngeri ile cildinize yedirin.
Ürün Açıklaması : Estee Lauder Double Wear Sheer Fondöten, gün boyu kalıcı formülü ve doğal bitişi ile kendi cildinizin en taze, ışıltılı ve sağlıklı görünümünü açığa çıkarır. Hafif ve likit formulü ile cildinizde ağırlık yapmaz ve kendi cildiniz gibi hissettirir. Çok işlevli formülüyle, kuruyan cildinize nem sağlar, gerektiğinde yağı kontrol altında tutar. Cildinize taze ve ipeksi bir yüzey sağlar ve renk tonunuzun eşitlenmesine yardımcı olur. Double Wear Sheer Fondöten, ter ve neme karşı dayanıklıdır. Anti-oksidanlar ile kirlilikten kaynaklanan belirgin hasarlara karşı korunmaya yardımcı olur. İçeriğindeki Hyalüronik Asit ile cildinizi optimum bir şekilde besler ve yumuşatır. Uzun süreli nemlendirme sağlarken ince kuru çizgileri yumuşatmak için cildi nemle doldurur. Estee Lauder Double Wear Sheer Fondoten, E vitamini ve geniş spektrumlu SPF 20 içeriği ile UV ışınlarına ve mavi ışığa karşı koruma sağlayan güçlü bir savunma oluşturur. Yaşlanmanın ilk belirtilerini önlemeye yardımcı olur ve cildinizi gün boyunca ona saldıran çevresel kirleticilerden korur. Double Wear Sheer Fondöten ailesinde doğru renk tonu nasıl seçilir? C (Cool) Alt ton: Soğuk ve pembe alt tonlu cilt için uygundur. N (Neutral) Alt ton: Nötr alt tonlu cilt için uygundur. W (Warm) Alt ton: Sicak alt tonlu ciltler için uygundur.
Kutu İçeriği : DOUBLE WEAR SHEER LONGWEAR FONDÖTEN SPF19 - 2C0 30ML
Model Kodu : PMAG620000
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Belçika
Manken Ölçüsü : Fondöten
Ürün Kodu: : 5002763639

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin