Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Estee Lauder Nutritious Radiant Vitality 2-In-1 Foam Cleanser
Estee Lauder Nutritious Radiant Vitality 2-In-1 Foam Cleanser 1
Estee Lauder Nutritious Radiant Vitality 2-In-1 Foam Cleanser 2

Estee Lauder Estee Lauder Nutritious Radiant Vitality 2-In-1 Foam Cleanser

1050 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Yüksek performanslı, güçlü ve saf cilt bakımı. Bilim destekli yüksek performans, en iyi cilt temizliği standartı ve içerik öncüsü yeni seri.Mat, tıkalı ve doğal ışıltısını kaybeden ciltler için geliştirilmiş, NUTRI-9- Altın kompleks içeren besin açısından zengin bileşenler ile güçlendirilmiştir. Gözenek problemi, kızarıklık, cansızlık ve gergin cilt yapısına sahip olan problemli ciltleri hedefleyen YENİ Nutritious serisi sürdürülebilir ambalajıyla sizlerle. FAYDALARI: Gözeneklerde gözle görülür küçülme.Fazla sebum görünümünde azalma. Tahriş ve kızarıkların görünümünde azalma.Cilt bariyerini güçlendirir ve onarır. Cilt daha canlı ve pürüzsüz görünür. Akne sonrası kırmızı lekeleri azaltır. CİLT TİPİ:Karma cilt tipi.Yağlı cilt tipi.Normal cit tipi.
Ürün İçeriği : Water\Aqua\Eau, Myristic Acid, Glycerin, Behenic Acid, Palmitic Acid, Potassium Hydroxide, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Lauric Acid, Stearic Acid, Montmorillonite, Laminaria Saccharina Extract, Porphyridium Cruentum Extract, Lactobacillus Ferment, Niacinamide, Hydrolyzed Rice Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Zinc Pca, Dipotassium Glycyrrhizate, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Glycol Distearate, Butylene Glycol, Disodium Edta, Sodium Benzoate, Polyquaternium-7, Phenoxyethanol
Kullanım Şekli : KULLANIMI: Yüz temizleyici olarak: Sabah ve akşam köpürtün ve cildinize masaj yapın nemli yüze uygulayıp, durulayın. Haftalık derinlemesine arındırıcı maske olarak: Cilde ince bir tabaka halinde uygulayın, 2 dakika bekletin ve durularken hafifçe masaj yapın.
Model Kodu : GTJX010000
Mililitre Bilgisi : 125 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Belçika
Ürün Kodu: : 5003044011

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin