Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Estee Lauder Revıtalızıng Supreme+ Power Soft Creme 30 Ml
Estee Lauder Revıtalızıng Supreme+ Power Soft Creme 30 Ml 1

Estee Lauder Estee Lauder Revıtalızıng Supreme+ Power Soft Creme 30 Ml

3115 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cildiniz hepsine sahip olabilir: Sıkılaşmış, toparlanmış ve aydınlık bir cilt görünümü. Ultra hafif ve ferahlatıcı formülüyle Revitalizing Supreme+ cildin doğal elastikiyetini ve canlılığını geri kazandırarak cilde LIFTING etkili bir görünüm sağlar. %99 doğal olarak elde edilen Özel Hibiscus Sabah Çiçeği Özü, Özel Moringa Özü ve RevitaKey™ Teknolojisini içeren bu çok etkili formül, yaşlanmanın tüm önemli belirtilerini hedefler. Ciltteki çizgileri ve kırışıklıkları azaltır, cilde genç bir parlaklık verir ve nemlendirerek derinlemesine besler. Güçlendirilmiş, ferahlatıcı formülüyle Supreme+ Nemlendirici Krem, cildinizi dilediğiniz formuna kavuşturup daha taze, doğal ve sıkı bir görünüme sahip olmasını sağlar. • Cilt daha kalkık ve sıkı görünür. • Çizgilerinin ve kırışıklıklar nemli ölçüde azalmış görünür. • Cilt daha parlak, dolgun, nemli ve beslenmiş hisseder.
Ürün İçeriği : Water\Aqua\Eau, Isononyl Isononanoate, C12-20 Acid Peg-8 Ester, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetyl Alcohol, Moringa Oleifera Seed Extract, Hibiscus Sinensis Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-8, Laminaria Digitata Extract, Whey Protein\Lactis Protein\Proteine Du Petit-Lait, Opuntia Tuna Extract, Acetyl Glucosamine, Tocopheryl Acetate, Narcissus Tazetta Bulb Extract, Algae Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Laminaria Saccharina Extract, Silybum Marianum (Lady''S Thistle) Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul''S Wort) Extract, Caffeine, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D''Orge, Sodium Lactate, Sorbitol, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol Dicaprate, Glucose, Glucose Oxidase, Sodium Pca, Sucrose, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Carbomer, Pentylene Glycol, Lactoperoxidase, Isoceteth-20, Sodium Dehydroacetate, Potassium Cetyl Phosphate, Peg-100 Stearate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Fragrance (Parfum), Potassium Phosphate, Sodium Chloride, Bht, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Red 4 (Ci 14700) <ILN49184>
Teknik Özellikler : "Teknik Özellikler Şekillendirme sıcaklığı 120°C - 230°C Isı ayarları 12 Sıcaklık kontrolü tipi Sıcaklık tekerleği /LED gösterge Plaka boyutu 25 x 105 mm Otomatik kapanma Evet, 30 dakika sonra Isınma süresi 30 sn Gerilim 110-240 volt Kordon uzunluğu 2 m Ön ayar modu sıcaklığı 210°C"
Garanti : 2 Yıl
Kullanım Şekli : Tüm yüze ve boyuna sabah ve akşam uygulayın. Onarıcı serumunuzdan sonra kullanımı tavsiye edilir.
Menşei : ABD
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Model Kodu : BHS732/00
Ürün Kodu: : 5002886465

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin