Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara Makyaj Seti
Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara Makyaj Seti 1

Estee Lauder Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara Makyaj Seti

1650 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Sumptuous Extreme Maskara kirpiklere hacim, kalkıklık ve kıvrıklık kazandırır. Bakışlarınız çok daha belirgin ve baştan çıkarıcı görünür. Bakım yapan Lash-Advancing Vitamin Complex ile güçlendirilmiştir. BrushComber Extreme™ özel fırçası kirpiklerin birbirine karışıp toplanmasını önlemek için ayırıcı sert fiberlerden oluşur. Yüksek pigmentli jel formülüyle göz çizginizde kolayca kayar ve 24 saat boyunca kusursuz bir şekilde kalır. Double Wear 24 Saat Kalıcı Suya Dayanıklı Waterproof Jel Göz Kalemi, kendinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz için birden fazla renk, doku ve görünüş sunar. Brow Now Stay in Place Brow Jel ile kaşlarınızı pul pul dökülmeyen şeffaf bir jeli ile anında sabitleyin ve şekillendirin. Tek başına veya en sevdiğiniz kaş ürününü ile sabitlemek için kullanın.
Ürün İçeriği : Sumptuous Extreme Maskara 8 ML -Full Size Double Wear Stay in Place Eyeliner ONYX - Brow Now Stay in Place Brow Jel (clear) Promo size
Kullanım Şekli : Sumptous Extreme Maskaranızı kirpik diplerinizden uçlarına doğru uygulayın. Double Wear Stay in Place Göz Kaleminizi dilediğiniz şekilde uygulayın. Brow Now Stay in Place Kaş Jelinizi kaşlarınızı yukarı tarayarak uygulayınız.
Model Kodu : G48401A000
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Polonya
Ürün Kodu: : 5003073594

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin