Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Gentleman Reserve Privee Edp 200 Ml Erkek Parfüm
Gentleman Reserve Privee Edp 200 Ml Erkek Parfüm 1
Gentleman Reserve Privee Edp 200 Ml Erkek Parfüm 2
Gentleman Reserve Privee Edp 200 Ml Erkek Parfüm 3

Givenchy Gentleman Reserve Privee Edp 200 Ml Erkek Parfüm

7693 TL
Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Pürüzsüz, aromatik viskinin arıtılmasından ilham alan benzersiz çiçeksi-odunsu koku Givenchy Gentleman Reserve Privée Eau de Parfum'u keşfedin. Usta damıtmacılar ve usta parfümcüler tarafından ortaklaşa yaratılan bu koku, güçlü ve sofistike beyler için yoğun bir erkek parfüm yaratmak üzere birleştirildi. Givenchy Gentleman Reserve Privée'de narin çiçek notaları ve odunsu derinliklerin baş döndürücü ikiliği, ruhani iris ve amber ağaçlarının kontrastıyla ifade ediliyor. İskoçya'daki rafine bir içki fabrikasından gelen arpa kullanılarak Grasse'de üretilen viski, bu erkek parfümüne en saf ve en zamansız zarafeti katıyor.
Ürün İçeriği : ALCOHOL,PARFUM (FRAGRANCE),AQUA (WATER),BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,LIMONENE,LINALOOL,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,BENZYL SALICYLATE,COUMARIN,HEXYL CINNAMAL,CITRONELLOL,BENZYL BENZOATE,CINNAMAL,CITRAL,GERANIOL,BENZYL CINNAMATE,ISOEUGENOL,CI 14700 (RED 4),CI 47005 (YELLOW 10),CI 60730 (EXT. VIOLET 2)
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen sıklıta uygulanabilir.
Parfüm Notası : Üst Notalar: Bergamot Özü İtalya, Saf Viski İskoçya Orta Notalar: İris, Kestane Alt Notalar: Amber, Viski, Odunsu Notalar Koku ailesi: Odunsu Çiçeksi
Model Kodu : GVCP000112
Mililitre Bilgisi : 200 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5003088574

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin