Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
Givenchy Irresistible Rose Velvet Edp Kadın Parfüm 50 Ml Parfüm
Givenchy Irresistible Rose Velvet Edp Kadın Parfüm 50 Ml Parfüm 1
Givenchy Irresistible Rose Velvet Edp Kadın Parfüm 50 Ml Parfüm 2
Givenchy Irresistible Rose Velvet Edp Kadın Parfüm 50 Ml Parfüm 3
Givenchy Irresistible Rose Velvet Edp Kadın Parfüm 50 Ml Parfüm 4

Givenchy Givenchy Irresistible Rose Velvet Edp Kadın Parfüm 50 Ml Parfüm

4315 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Givenchy'nin yeni kadın parfümü Irresistible Eau de Parfum Rose Velvet ile tanışın, kadifemsi Gül'ü narin Beyaz Paçuli ile saran yeni çiçek bağımlılığı. Hassasiyetin yeni cesurluk olduğu karşı konulmaz tensel çekim. Bu yeni parfüm, Irresistible'ın imza çiçeği olan Gül'ün kadife kadınsılığını güçlendiren Siyah Frenk üzümü ile açılıyor. Iris, şehvetli Beyaz Paçuli ve Narin Ağaç ile harmanlanan pudramsı dokusuyla, güçlü zarafeti temsil eden, büyüleyici derecede şehvetli kadınlar içindir. Arzu edilen şişe, içindeki kokunun hassasiyetini çağrıştıran, toz pembe renkte, kremsi, pembe lake kaplamayla kaplanmıştır. Dış kutusu yumuşak ten rengi pembe rengi, oldukça şık son dokunuşu sağlamak için pembe renkli metal çerçeveyle süslenmiştir. Irresistible Givenchy, sizi kendinizi bırakmaya ve kendiniz olmaya davet ediyor.
Ürün İçeriği : ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, EUGENOL, CITRAL, ISOEUGENOL, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5), CI 60730 (EXT. VIOLET 2)
Parfüm Notası : Üst Nota: Pembe Biber Özü, Frenk Üzümü Tomurcuğu Mutlak, Neroli Özü Orta Nota: Gül esansiyel, Gül suyu konsantresi, Gül Ultimate, Gül Moschata Dip Nota: Paçuli özü, Paçuli
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen sıklıta uygulanabilir.
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Model Kodu : GVCP036771
Ürün Kodu: : 5003078299

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin