Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
En Çok Satan
Herbaderm Superserum Aha Peelıng 30 Ml
Herbaderm Superserum Aha Peelıng 30 Ml 1

Herbaderm Herbaderm Superserum Aha Peelıng 30 Ml

180.25 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Kullanım Şekli : Avucunuza damlattıgınız 2-3 damla serumu temiz ve kuru cildinize masaj yaparak uygulayınız. Sadece geceleri kullanınız. Cildinizi Glikolik Asite alıştırmak için 1 hafta boyunca iki günde bir uygulama yapınız. Ardından günde 1 kereden fazla olmamak şartıyla her gece yatmadan önce cildinize uygulayınız.Son olarak nemlendiriciniz sürünüz.
Ürün Açıklaması : Cildi dengeli bir şekilde soyar, ölü ve nemini kaybetmiş derinin ciltten arındırılmasına ve alttaki taze cildin açığa çıkmasına yardımcı olur. Siyah noktaları azaltır. İnce çizgilerin görünümünü yumuşatır.
Ürün İçeriği : Aqua, Glycerin, Propanediol, Glycolic Acid, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Hydroxyacetophenone, Sodium Phytate.
Kullanım Talimatı : Avucunuza damlattıgınız 2-3 damla serumu temiz ve kuru cildinize masaj yaparak uygulayınız. Sadece geceleri kullanınız. Cildinizi Glikolik Asite alıştırmak için 1 hafta boyunca iki günde bir uygulama yapınız. Ardından günde 1 kereden fazla olmamak şartıyla her gece yatmadan önce cildinize uygulayınız.Son olarak nemlendiriciniz sürünüz.
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002560070

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin