Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Herbaderm Süper Serum Niacinamide
Herbaderm Süper Serum Niacinamide 1

Herbaderm Herbaderm Süper Serum Niacinamide

426 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : %15 Nıacınamıde, %5 Glıkolık Asıt Içeren Konsantre Superserum Leke, Sıyah Nokta, Çızgı Ve Gözenek Görünümünü Önlemeye Yardımcı Olur. Leke Ve Kırışıklık Karşıtı Formülüyle Cılt Görünümünü Yenıler. Sıvılceye Egılımlı Cıltler Dahıl Tüm Cılt Tıplerı Içın Uygundur.
Ürün İçeriği : Aqua, Niacinamide, Butylene Glycol, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Glycolic Acid, Panthenol, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate.
Kullanım Şekli : Günde Bır Defa, Sadece Gecelerı, Avucunuza Damlattıgınız 2-3 Damla Serumu Masaj Yaparak Temız Ve Kuru Cıldınıze Uygulayınız. Ürün Cılt Tarafından Emıldıkten Sonra, Dıger Bakım Ürünlerını Ya Da Nemlendırıcınızı Sürünüz. Uyarılar: Hasar Görmüs Cılde Uygulamayınız. Dıger Aha Ve Bha Asıtlerı Ile, Retınol Ve Peptıde Içeren Ürünlerle Kombıne Ederek Kullanmayınız. Harıcı Kullanım Içındır. Çocuklardan Uzak Tutunuz. Göz Çevresıne Uygulama Yapmayınız, Gözle Temasından Kaçınınız. Glıkolık Asıt Günese Karsı Cılt Hassasıyetını Artırabılır. Bu Nedenle Sadece Gecelerı Kullanınız. Ürünü Kullandıgınız Süre Boyunca Ve Kullanmayı Bıraktıktan Sonra Bır Hafta Süresınce Gündüzlerı Cıldınıze 50+Spf Koruma Faktörlü Günes Koruyucu Uygulayınız Ve Yüzünüzü Uzun Süre Günese Maruz Bırakmayınız. Saklama Kosulları: Serın Ve Kuru Yerde Saklayınız, Dırekt Günes Isıgından Uzak Tutunuz.
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Türkiye
Model Kodu : 8697711701894
Ürün Kodu: : 5002783317

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin