Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
Moncler Pour Femme 100 Ml Parfüm Set
Moncler Pour Femme 100 Ml Parfüm Set 1

Moncler Moncler Pour Femme 100 Ml Parfüm Set

4700 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Çiçeksi, odunsu misk kokusu olan Moncler Pour Femme, yeni yağmış karın güzelliğini anımsatan özel Powdery Snow akorunun keskin hissi ile açılıyor. Bergamot'un ışıltısıyla yükselen bu ürün, beyaz çiçekli zambak yasemini ve Heliotrope'dan oluşan bir buketle evrilerek özel Mountain Woods akorunun kucaklaşmasına yardımcı oluyor. Lüksün asaleti, hava karardıktan sonra bile kalıcı olan kadınsı bir çekicilik için doğal vanilin ile birleşir. Koku, nervürlü gümüş bir kasa ile çevrelenmiş benzersiz bir 'borraccia' matara şeklindeki şişede sergileniyor ve Moncler'in dağcılık kökenlerine ve bir Moncler ceketinin ikonik kapitone yapısına adeta bir yankı uyandırıyor.
Kullanım Şekli : Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız: Bilek, dirsek içi ve boyun. 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Parfüm Notası : Üst Notalar: Mandora, Pembe biber, Bergamot Orta Notalar: Leylak, Sardunya yağı, Gül, Menekşe Alt Notalar: Paçuli yağları, Amber
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Model Kodu : MNC 2C01
Ürün Kodu: : 5003087101

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin