Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
OLAPLEX Hair Perfector No° 3
OLAPLEX Hair Perfector No° 3 1
OLAPLEX Hair Perfector No° 3 2
OLAPLEX Hair Perfector No° 3 3
OLAPLEX Hair Perfector No° 3 4

Olaplex OLAPLEX Hair Perfector No° 3

1490 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Olaplex No:3 100 ml Hair Perfector özel formüle edilmiş zengin bir içeriğe sahiptir. Ürünün içerisinde vitamin C ve A bulunur. Bu sayede sözü geçen bakım malzemesi saçları güçlendirir ve besler. Ayrıca ürünün formülünde barbadensis yaprak suyu, phytantriol, pantenol ve jojoba yağı yer alır. Böylece malzeme, saçın ihtiyaç duyduğu ideal nem oranının oluşmasını sağlar. Hidrolize buğday proteini ve amino asitleri de ürünün bileşenlerindendir. Söz konusu bakım malzemesi aynı zamanda magnezyum klorür ve nitrat içerir. Ürün içerdiği magnezyum sayesinde saçların sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Olaplex saç kusursuzlaştırıcı No:3 100 ml Hair Perfector’ün formülünde tatlı badem yağı da bulunur. Bahsedilen destekleyici bakım malzemesi daha birçok minerali bünyesinde barındırır. Ürün, içerdiği besleyici maddeler sayesinde saç sağlığını korumada epey etkilidir.
Ürün Açıklaması : Günlük bakımın ayrılmaz parçalarından biri saç ürünleridir. Olaplex saç kusursuzlaştırıcı No:3 100 ml Hair Perfector kökleri güçlendirir ve canlandırır. Saç bakımında destekleyici nitelikte olan bu ürün, direnç artırmada etkilidir. Bahsedilen bakım ürünü, işlem sırasında saçlarınızın yıpranmasını önler. Ayrıca bu saç kusursuzlaştırıcı, olası hasarlara karşı da bariyer görevi görür. Söz konusu ürün hem erkeklerin hem de kadınların kullanımına uygundur. Siz de daha sağlıklı ve güçlü saçlar istiyorsanız bu bakım ürünün tercih edebilirsiniz. 100 ml hacme sahiptir. Destekleyici bakım ürünüdür. Saç bağlarını yeniden yapılandırır.
Kullanım Şekli : Havlu ile nemi alınmış saça uygulanabildiği gibi kuru saça da uygulanabilir. Saçınızı 3-4 parçaya ayırın. Fındık büyüklüğündeki ürünü avucunuza yaydıktan sonra saçınıza bölüm bölüm uygulayın. Her saç teline etki etmesi için tarayın. Ürün miktarını saçın uzunluğu ve yoğunluğuna bağlı olarak arttırıp azaltabilirsiniz. Bekleme süreleri isteğe göre 10dk ile 30 dk arasında değişebilir. Ardından saçı iyice durulayıp günlük saç maskeniz veya saç kreminizi her zamanki gibi uygulayarak bakımınızı tamamlayın. Saçta ne kadar bekletilirse o kadar yararı olur saç bağlarınız o kadar güçlenir. Haftada en fazla 2 defa kullanılması tavsiye edilir.
Ürün Kodu: : 5002992246

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin