Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Cruelty Free
Hızlı Gönderi
Polaar Nemlendirici Ve Besleyici El Kremi
Polaar Nemlendirici Ve Besleyici El Kremi 1
Polaar Nemlendirici Ve Besleyici El Kremi 2
Polaar Nemlendirici Ve Besleyici El Kremi 3
Polaar Nemlendirici Ve Besleyici El Kremi 4

Polaar Polaar Nemlendirici Ve Besleyici El Kremi

645 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Polaar The Genuine Lapland Hand Cream, %97’si doğal içeriklerden oluşan, elleri hassas ve koruyucu bir tabakayla saran kremdir. Ultra yumuşak, ince ve kremsi dokusu, yağlı bir film bırakmadan anında emilir. Besleyici ve koruyucu shea yağı içerir. Tırnak etlerini besler. Ayrıca içeriğinde cildi besleyen vitamin ve antioksidan bakımından zengin Arktik meyveler (ahududu, bulutüzümü ve kızılcık) vardır. Bu meyveler Omega 3 ve Omega 6 içerir. Koruyucu ve besleyici A, C ve E vitaminleri bakımından da çok zengindir. Paraben & phenoxyethanol içermez. Alkol ve mineral yağ içermez. Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür.
Ürün İçeriği : aqua (water), glycerin, butyrospermum parkii (shea) butter, oryza sativa (rice) Starch, cetearyl alcohol, cetyl stearate, C15-19 alkane, ceteareth-20, caprylic/capric triglyceride, stearic acid, rubus arcticus fruit extract, rubus chamaemorus fruit extract, vaccinium vitis-idaea fruit extract, palmitic acid, carbomer, copernicia cerifera (carnauba) wax, rhus verniciflua peel wax, tocopheryl acetate, parfum (fragrance), sodium benzoate, caprylyl glycol, triethanolamine, hydrolyzed algin, linalool, limonene, citral, citronellol, geraniol
Kullanım Şekli : Temiz, kuru ellere ihtiyaç duyduğunuzda, parmak uçlarınızla avuç içi içine doğru masaj yaparak uygulayın. - Tırnak etlerini yumuşatmak için uygulanabilir.
Model Kodu : P30501591
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5002964620

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin