Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Salvatore Ferragamo Edt 50 Ml Erkek Parfüm
Salvatore Ferragamo Edt 50 Ml Erkek Parfüm 1
Salvatore Ferragamo Edt 50 Ml Erkek Parfüm 2

Salvatore Ferragamo Salvatore Ferragamo Edt 50 Ml Erkek Parfüm

3053 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Ferragamo erkeği, kendi doğasını göstermekten ve kendisi için belirlediği hedeflerin peşinden gitmekten korkmayarak erkekliği yeniden tanımlıyor.Önyargıların, beklentilerin, klişelerin ötesinde. Kim olmak istiyorsun?Yoğun, tamamen erkeksi bir kokudan ilham alan Ferragamo erkeği, hayatının net bir vizyonuna sahiptir.En büyük başarısına ulaştı - kendisinin en iyi versiyonu olmayı seçti.
Ürün İçeriği : Üst Nota: Bergamot, Limon, Adaçayı. Orta Nota: Menekşe Akordu & Menekşe Yaprağı, Ferragamo Deri Akordu,Sedir Ağacı. Alt Nota: Meşe Yosunu Akordu, Vetiver, Misk
Mililitre Bilgisi : Üst Nota: Bergamot, Limon, Adaçayı. Orta Nota: Menekşe Akordu & Menekşe Yaprağı, Ferragamo Deri Akordu,Sedir Ağacı. Alt Nota: Meşe Yosunu Akordu, Vetiver, Misk
Kullanım Şekli : Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız: bilek, dirsek içi ve boyun. 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Parfüm Notası : Narenciye Odunsu
Ürün Açıklaması : Ferragamo, erkekler için aromatik, cesur ve kendinden emin bir koku. 2020'de Salvatore Ferragamo'nun tasarım evi tarafından piyasaya sürülen bu çağdaş koku, başlangıçta Adaçayı, Limon ve Bergamot'un üst notalarını içeriyor. Parfümün kalbinde Deri, Sedir ve Menekşe Yaprağı notaları bulunurken, tabanda Misk, Vetiver ve Oakmoss'un son rötuşları ile heyecan verici.
Model Kodu : SF 21004
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İtalya
Ürün Kodu: : 5002909054

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin