Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Salvatore Ferragamo Intense Leather Edp 100 Ml Erkek Parfüm
Salvatore Ferragamo Intense Leather Edp 100 Ml Erkek Parfüm 1
Salvatore Ferragamo Intense Leather Edp 100 Ml Erkek Parfüm 2

Salvatore Ferragamo Salvatore Ferragamo Intense Leather Edp 100 Ml Erkek Parfüm

4638 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Ferragamo erkeği, kendi doğasını göstermekten ve kendisi için belirlediği hedeflerin peşinden gitmekten korkmayarak erkekliği yeniden tanımlıyor.Önyargıların, beklentilerin, klişelerin ötesinde. FERRAGAMO Intense Leather, gerçek gücünü ve değerini keşfedenler için yaratılmış modern bir Eau de Parfum'dur. Rafine ve sofistike FERRAGAMO Intense Leather, modern erkekliğin daha yoğun ve şehvetli bir yorumudur.
Ürün İçeriği : Ust Nota: Mandalina, Pembe Biber, Adacayi Ozu Orta Nota: Annurca Elma Akoru, Vadideki Zambak ve Susam Alt Nota: Misk, Deri Akorlari, Mese Yosunu
Mililitre Bilgisi : Ust Nota: Mandalina, Pembe Biber, Adacayi Ozu Orta Nota: Annurca Elma Akoru, Vadideki Zambak Ve Susam Alt Nota: Misk, Deri Akorlari, Mese Yosunu
Kullanım Şekli : Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız: bilek, dirsek içi ve boyun. 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Parfüm Notası : Derili Aromatik Tuzlu
Ürün Açıklaması : FERRAGAMO Intense Leather Eau de Parfum, zıt parlaklık ve baştan çıkarıcı notalarla incelikle oynayan, kösele aromatik tuzlu bir parfümdür. Taze Mandalina, canlı Pembe Biber ve Adaçayı ile iç içe. Elma ile Zambak ve Orris'in ender kalpleri birleştiren vurgularından saf bir samimi özgünlük duygusu doğar. Ardından Misk ve Meşe yosunu, sahneyi, FERRAGAMO harmanında da Houses'un zanaatkar yetenek ve karizmatik çekicilik dengesinin benzersiz bir göstergesi olarak öne çıkan Ferragamo Intense Leather Exclusive anlaşmasına bırakıyor.
Model Kodu : SF 21106
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İtalya
Ürün Kodu: : 5002909044

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin