Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Hızlı Gönderi
Waso Yuzu-C Eye Awakening Essence 20 Ml
Waso Yuzu-C Eye Awakening Essence 20 Ml 1
Waso Yuzu-C Eye Awakening Essence 20 Ml 2

Shiseido Waso Yuzu-C Eye Awakening Essence 20 Ml

1750 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Anında parlayan göz çevresi için Japon süper bileşeni Yuzu ve C Vitamini ile temiz içerikli ve vegan sertifikalı Göz bakım kremi Japon Yuzu özünün nem yükleme gücünü ve aydınlatıcı özelliğini C Vitamini ile birleştirir. Hedeflenen aktif bileşenler ve serinletici etki sayesinde koyu halkaları ve şişliği etkili bir şekilde azaltır.Enerjik bir göz çevresi: 12 saat yoğun bir şekilde nemlendirme sağlar. %31 daha az koyu halka ve %35 daha az şişkinliği hedefler. Daha parlak ve ışıltılı bir göz çevresi sunar.
Ürün İçeriği : INGREDIENTS:WATER(AQUA/EAU)・PROPANEDIOL・GLYCERIN・BUTYLENEGLYCOL・DIPROPYLENEGLYCOL・TREHALOSE・DIPHENYLSILOXYPHENYLTRIMETHICONE・PYRUSMALUS(APPLE)FRUITWATER・AMMONIUMACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/BEHENETH-25METHACRYLATECROSSPOLYMER・2-O-ETHYLASCORBICACID・MENTHOL・TOCOPHERYLACETATE・PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYLLAUROYLGLUTAMATE・CITRUSJUNOSFRUITEXTRACT・CITRUSJUNOSSEEDEXTRACT・CITRUSDEPRESSAPEELEXTRACT・AVERRHOACARAMBOLALEAFEXTRACT・DIMETHICONE・CARBOMER・AGAR・ALCOHOL・POTASSIUMHYDROXIDE・MAGNESIUMMYRISTATE・SUCCINOGLYCAN・PEG-10DIMETHICONE・DISODIUMEDTA・SODIUMMETAPHOSPHATE・SODIUMMETABISULFITE・SYNTHETICFLUORPHLOGOPITE・TINOXIDE・TOCOPHEROL・PHENOXYETHANOL・IRONOXIDES(CI77492)・TITANIUMDIOXIDE(CI77891)・<M102724-712>
Kullanım Şekli : Göz çevresine küçük bir miktar alıp uygulayın. Gelişmiş efektler için göz altlarına hafifçe bastırın ve dış göz köşelerini yukarı kaldırın. Makyaj altına ve hatta üstüne kullanılabilir.
Model Kodu : 18994
Mililitre Bilgisi : 20 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5002933390

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin