Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
Hugo Boss Bottled Parfüm 100 Ml
Hugo Boss Bottled Parfüm 100 Ml 1
Hugo Boss Bottled Parfüm 100 Ml 2
Hugo Boss Bottled Parfüm 100 Ml 3

Hugo Boss Hugo Boss Bottled Parfüm 100 Ml

4160 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Zengin ve odunsu amberli kokusu, lezzetli mandalina, taze baharatlı pembe biber ve gizemli tütsü yağı notalarıyla açılır. Güçlü karizmasını ifade eden iris kökü ve incir ağacı kökü uyumu ile derinliğini ve gücünü ortaya koyuyor. Sedir ağacı özünün ve bitkisel deri akoru uyumunun odunsu temel notaları, imza sıcaklığı, kendine güvenen erkeklik, kalıcı yoğunluk ve kalıcı güç katar.
Kullanım Şekli : Saçınızın üstünden ceketinizin içine büyük bir üçgen çizerek parfümünüzü püskürtün. Daha yoğun bir kullanım için, parfümünüzü boyun, boyun arkası, kulak arkası ve bilekler gibi nabız noktalarına püskürtün.
Ürün Açıklaması : Hayatının kontrolünü eline alan ve başarının dizginlerini ele geçirenlerin kokusu. Sofistike karakteri ile çarpıcı ve canlandırıcı etkiye sahip olan Boss Bottled Parfum, güçlü tavrını iris ve incir kökünün somut bir uyumundan alır.
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İspanya
Model Kodu : HGB 99350140060
Parfüm Notası : Üst notalar: Mandalina yağı, pembe biber ve tütsü yağı  Orta notalar: İris, İncir Ağacı, Deri  Alt notalar: Sedir, Paçuli, Amber
Ürün Kodu: : 5002964369

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin