BoynerLogo

Dior

J'adore - Eau de Toilette

Satıcı:

BOYNER

10.0

8.305 TL

Standart Teslimat
Kargo Bedava

Tahmini 16 Temmuz Perşembe Kargoda

Mağazadan Teslim

Tıkla Gel ile Mağazadan Teslim Alınabilir

Dilediğin Zaman, Mağazadan veya Kargo ile İade
Mağazadan Değişim
%100 Orijinal Ürün Garantisi

Ürün Bilgileri

Cilt Tipi

Tüm Cilt Tipleri

Model Kodu

DRF361524609JAD ED

Ürün İçeriği

#13243/A ALCOHOL ● AQUA (WATER) ● PARFUM (FRAGRANCE) ● HEXYL CINNAMAL ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE ● BENZYL SALICYLATE ● ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ● CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER ● LIMONENE ● CITRONELLOL ● HYDROXYCITRONELLAL ● LINALOOL ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● GERANIOL ● BHT ● ISOEUGENOL ● BENZYL BENZOATE ● CINNAMYL ALCOHOL ● FARNESOL ● BENZYL ALCOHOL ● AMYL CINNAMAL ● CITRAL ● TOCOPHEROL ● CI 14700 (RED 4) ● CI 19140 (YELLOW 5) ● CI 60730 (EXT. VIOLET 2)

Ürün Tipi

EDT

J'adore Eau de Toilette, ışıkla yıkanmış bir kompozisyondur. Grasse'ın teruarında, Vallauris yakınlarında yetişen en güzel ışık dolu çiçeklerden biri olan neroli, J'adore'un efsanevi çiçek buketinin kalbine yerleştirilmiştir.

J'adore Eau de Toilette, ışıltılı ve aydınlık içeriklerden oluşmaktadır:

Üst notalarda kan portakalı özü duyuları uyandırır. Kalpte, Akdeniz güneşi kadar parlak ve ışıltılı neroli bulunur. Duyusal ve sütlü Şam gülü özü, kompozisyona rahatlık katar. J'adore Eau de Toilette amfora şişesi, Christian Dior tarafından tasarlanan kadınsı ve duyusal 8 rakamından ilham almıştır.

Dior

J'adore - Eau de Toilette

Renksiz Renk

8.305 TL

864