Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordınaire Parfüm 50 Ml
Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordınaire Parfüm 50 Ml 1
Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordınaire Parfüm 50 Ml 2
Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordınaire Parfüm 50 Ml 3
Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordınaire Parfüm 50 Ml 4

Lancome Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordınaire Parfüm 50 Ml

3900 TL
Sepette %25 Net İndirim
LNCFEST

Sepette %25 Net İndirim

LNCFEST

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : La Vie Est Belle'nin ikonik gülümsemesi, ünlü sanatçı Catherine Krunas tarafından yeniden tasarlanarak şişenin kalbinde şekillendirilmiş bir gülün yolunu açıyor. Her yaprak, kadınların farklı yönlerine bir övgü sunar. "Taze gül suyu - uzay gülü akoru - gül damascena absolu Üç farklı gülün sinerjisi, mükemmel bir tanesini yaratmak için bir araya gelir. Her akor, gülün farklı yönlerini vurgular, bitkisel tazeliğinden duyusal ihtişama kadar." "İRİS KONSANTRESİ La Vie Est Belle'nin ikonik imzası olan Iris, La Vie Est Belle Rose Extraordinaire'ı zengin, çiçeksi ve asil pudramsı bir nota kavuşturur." "ODUNSU MİSK Odunlu misk, sıcak, topraksı ve duyusal özellikleriyle bilinen sofistike ve zamansız bir koku notadır. Parfümlere derinlik ve uzun ömür katar, bağımlılık yaratan ve büyüleyici bir koku deneyimi oluşturur" Üç Fransız usta parfümörün ellerinde, mükemmel bir gül peşinde La Vie Est Belle Rose Extraordinaire, parfümerinin ikonik çiçeğinin modern bir yorumu olarak ortaya çıkar. "La Vie Est Belle Rose Extraordinaire, parfümerinin ikonik çiçeği olan Gül'ün modern bir yorumudur," diyerek güzel bir şekilde ifade edilen Anne Flippo'nun deyişiyle. Bu olağanüstü parfümü şekillendirenlerin özveri ve sanatına bir tanıklıktır.
Ürün İçeriği : La Vie Est Belle'nin ikonik gülümsemesi, ünlü sanatçı Catherine Krunas tarafından yeniden tasarlanarak şişenin kalbinde şekillendirilmiş bir gülün yolunu açıyor. Her yaprak, kadınların farklı yönlerine bir övgü sunar. "Taze gül suyu - uzay gülü akoru - gül damascena absolu Üç farklı gülün sinerjisi, mükemmel bir tanesini yaratmak için bir araya gelir. Her akor, gülün farklı yönlerini vurgular, bitkisel tazeliğinden duyusal ihtişama kadar." "İRİS KONSANTRESİ La Vie Est Belle'nin ikonik imzası olan Iris, La Vie Est Belle Rose Extraordinaire'ı zengin, çiçeksi ve asil pudramsı bir nota kavuşturur." "ODUNSU MİSK Odunlu misk, sıcak, topraksı ve duyusal özellikleriyle bilinen sofistike ve zamansız bir koku notadır. Parfümlere derinlik ve uzun ömür katar, bağımlılık yaratan ve büyüleyici bir koku deneyimi oluşturur" Üç Fransız usta parfümörün ellerinde, mükemmel bir gül peşinde La Vie Est Belle Rose Extraordinaire, parfümerinin ikonik çiçeğinin modern bir yorumu olarak ortaya çıkar. "La Vie Est Belle Rose Extraordinaire, parfümerinin ikonik çiçeği olan Gül'ün modern bir yorumudur," diyerek güzel bir şekilde ifade edilen Anne Flippo'nun deyişiyle. Bu olağanüstü parfümü şekillendirenlerin özveri ve sanatına bir tanıklıktır.
Kullanım Şekli : 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Model Kodu : LE692900
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5003135291

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin