Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Lancome Abs L'ext Eauflorale 150 Ml
Lancome Abs L'ext Eauflorale 150 Ml 1
Lancome Abs L'ext Eauflorale 150 Ml 2
Lancome Abs L'ext Eauflorale 150 Ml 3
Lancome Abs L'ext Eauflorale 150 Ml 4

Lancome Lancome Abs L'ext Eauflorale 150 Ml

13000 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : SÜREKLİ GENÇ GÖRÜNÜMÜN İKSİRİ: Absolue Rose Black Tech™'i sunuyoruz, Yeni özel etken maddemiz Absolue Blackbiosis™i oluşturulan bir teknolojik süreç. L’Extrait Advanced Protokolünün ilk adımı olan Elixir Losyon, Absolue Blackbiosis™ içeren formülü ile cildi nemlendirir. Ciltte yenilenmiş ve tazelenmiş bir his bırakır.
Ürün İçeriği : Absolue L’Extrait, en son gül keşfini sunuyor: Absolue Blackbiosis™, özel teruarımızın ileri düzey taramasıyla belirlenen son derece dayanıklı ve uyarlanabilir bir mikro-fermentten üretiliyor; le Plateau de Valensole'un tam karanlığında. 2.000 saatten fazla araştırmanın ardından, Absolue bu mikro-fermentin gücünü Rose Black Tech™ adı verilen bir biyoteknolojik süreçle geliştirdi ve artırdı. Absolue Blackbiosis™ ile birleştirilen Absolue Perpetual Rose™, cildin yaşlanma karşıtı molekülü NAD+'yı desteklemeye yardımcı olduğu kanıtlandı. Şimdi yeni Elixir losyonumuzda bulunan, sürekli genç görünümün iksiri.
Kullanım Şekli : 1. Losyonu yüzünüze sıkarak başlayın: alından, burun ucuna kadar. Yanağınızın kenarından çeneye kadar. 2. Ellerinizi hızlıca ovuşturarak losyonu ısıtın. 3.Avuç içlerinizi kullanarak alnınıza, yanaklarınıza ve çenenize uygulayın.
Model Kodu : LE385400
Mililitre Bilgisi : 150 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5003135274

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin