Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Adidas DT4837 FIT SUIT BOS Kadın Mayo
Adidas DT4837 FIT SUIT BOS Kadın Mayo 1
Adidas DT4837 FIT SUIT BOS Kadın Mayo 2
Adidas DT4837 FIT SUIT BOS Kadın Mayo 3
Adidas DT4837 FIT SUIT BOS Kadın Mayo 4

adidas Adidas DT4837 FIT SUIT BOS Kadın Mayo

259 TL

Beden

Seç
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Bu klora karşı dayanıklı mayo, geri dönüştürülmüş balık ağları ve diğer atık naylonların kullanıldığı, yumuşak bir kumaştan üretilmiştir. Standart yaka, sırt ve bacak kesimine sahip model, günlük antrenmanlarında konfor sağlar.
Ürün Açıklaması : Athly V Logo Mayo: Fitness amaçlı yüzme antrenmanlarında konforu artırarak performans artışına katkıda bulunan Athly V Logo Mayo, klora dayanıklı yapısıyla uzun süreli kullanım ömrü sunuyor. Geri dönüştürülmüş balık ağları ve diğer naylon atıklarından üretilen kumaş, yumuşak yapısıyla ise cilt dokusuna uyum sağlayarak rahat bir kullanım sağlıyor. Standart yaka, sırt, bacak kesimi ve kalça oyukluğuna sahip olan ürün, bu sayede vücut hatlarına rahat bir şekilde uyum sağlıyor. Kumaş: %78 geri dönüştürülmüş naylon / %22 elastan triko.
Ürün Açıklaması : Fitness antrenmanlarındaki performansını artır. Bu klora karşı dayanıklı mayo, geri dönüştürülmüş balık ağları ve diğer atık naylonların kullanıldığı, yumuşak bir kumaştan üretilmiştir. Standart yaka, sırt ve bacak kesimine sahip model, günlük antrenmanlarında konfor sağlar.
Model Kodu : DT4837 FIT SUIT BOS
Materyal : %78 Polyamid, %22 Elastan
Ürün Kodu: : 5002527368_961

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin