Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Atkinsons 24 Old Bond Street Triple Extract Edc 100 Ml
Atkinsons 24 Old Bond Street Triple Extract Edc 100 Ml 1

Atkinsons Atkinsons 24 Old Bond Street Triple Extract Edc 100 Ml

5415 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Kullanım Şekli : Yaklaşık 30 cm. uzaklıktan sıkınız. -Koku kendi vücudunuzun sıcaklığı ile yoğunlaşır. Daha uzun süreli, daha güçlü bir koku için diz ve dirseklerinizin iç eklemlerine uygulayın. -Uygulamadan sonra, cildi sürtünmekten kaçının. -Bilek içine parfüm uygulamayı tercih ederseniz, sık sık el yıkamanın ardından koku bütünlüğünü kaybeden ve tekrar tekrar tazelemeniz gerekebilir. -12 ay sonra kokuyu değiştirin. Bir yıldan daha eski süre açık kalan parfümlerde orijinal kokunun bütünlüğünü kaybolur.
Ürün Açıklaması : Orijinal Atkinsons ikonik eau de cologne'unun 200. yıl dönümünü kutlayan 24 Old Bond Street Triple Extract, muhteşem derecede yoğun bir duyusal deneyimdir. Ardıç meyveleri ve yeşil çayın taze, odunsu kokusu ve Türk gülünün narin güzelliği, çarpıcı yarı şeffaf siyah camlı şişesi beraberinde cesur ve çağdaş bir beyana sahip kalıcı, zarif bir koku için turbalı eskitilmiş viski dumanı ve tütsü notaları ile vurgulanır. "
Parfüm Notası : TEPE NOTALAR Ardıç Meyveleri Galbanum KALP NOTALAR Türk Gülü Absolu Kakule Yeşil çay ALT NOTALAR Tonka Fasulyesi Viski Akoru Tütsü
Ürün Kodu: : 5002798609

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin