Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Oud Save The King Edp 100 Ml
Oud Save The King Edp 100 Ml 1

Atkinsons Oud Save The King Edp 100 Ml

9085 TL
Sepette %25 Net İndirim
ANG025

Sepette %25 Net İndirim

ANG025

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Atkinsons Oud Save The King, Mısır Veliaht Prensi Muhammed Ali İbrahim ile Amerikalı film yıldızı Mabel Normand arasındaki aşk hikayesinden ilham alan egzotik, sıcak bir koku. Gizemli mistik doğu kokuları ve ritüellerinin İngiliz zarafetiyle bir araya gelmesinin muhteşem bir ifadesi olarak Süet ve iris ile harmanlanmış kokulu bergamot ve earl greyli üst notaları; misk oud ve sandal ağacı dip notalarıyla bir araya gelir.Cesur, kendinden emin ve sofistike...Kesinlikle iz bırakacak bir koku.
Kullanım Şekli : Yaklaşık 30 cm. uzaklıktan sıkınız. -Koku kendi vücudunuzun sıcaklığı ile yoğunlaşır. Daha uzun süreli, daha güçlü bir koku için diz ve dirseklerinizin iç eklemlerine uygulayın. -Uygulamadan sonra, cildi sürtünmekten kaçının. -Bilek içine parfüm uygulamayı tercih ederseniz, sık sık el yıkamanın ardından koku bütünlüğünü kaybeden ve tekrar tekrar tazelemeniz gerekebilir. -12 ay sonra kokuyu değiştirin. Bir yıldan daha eski süre açık kalan parfümlerde orijinal kokunun bütünlüğünü kaybolur.
Parfüm Notası : TEPE NOTALAR Earl Grey Bergamot Akoru KALP NOTALAR Orris Deri ve süet ALT NOTALAR Sandal Ağacı Oud Akoru
Model Kodu : 301521210-37833
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İtalya
Ürün Kodu: : 5002798624

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin