Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Bobbi Brown Extra Repair Yoğun Onarıcı & Canlandırıcı Göz Kremi Refill - 15 Ml
Bobbi Brown Extra Repair Yoğun Onarıcı & Canlandırıcı Göz Kremi Refill - 15 Ml 1
Bobbi Brown Extra Repair Yoğun Onarıcı & Canlandırıcı Göz Kremi Refill - 15 Ml 2
Bobbi Brown Extra Repair Yoğun Onarıcı & Canlandırıcı Göz Kremi Refill - 15 Ml 3

Bobbi Brown Bobbi Brown Extra Repair Yoğun Onarıcı & Canlandırıcı Göz Kremi Refill - 15 Ml

1950 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Refill ürün. Canlandıran, aydınlatan, şişlikleri gideren ve koyu halka görünümünü azaltan yatıştırıcı ve sıkılaştırıcı bir göz kremi. Argireline peptit ve hiyalüronik asit içeren bu cilt güçlendirici formül, ince çizgi ve kaz ayağı görünümü azaltırken tüm gün süren anında nemlendirme sunar. Yeniden doldurulabilir paketinde gelir. Argireline peptit cildin doğal kolajen üretimini artırır ve ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltarak cildi sıkılaştırır. Kaside çiçeği ve kara dut kökü özleri, koyu halkaları zamanla gözle görülür biçimde aydınlatır. Hiyalüronik asit, gliserin ve shea yağı cildin su ihtiyacını karşılayıp dolgunlaştırırken cildin nem bariyerini güçlendirir. Kahverengi algler ve deniz yosunu göz altındaki şişliği azaltır. Kafein parlaklığı artırmak için cilde anında ve zamanla enerji verir. Yeniden doldurulabilir paketi tekrar kullanılmak ve dönüştürülmek üzere tasarlandı.
Kullanım Şekli : Parmaklarınızın arasında ısıtın, ardından yüzük parmağınızı kullanarak göz altlarınıza içeriden dışarıya doğru tampon hareketlerle nazikçe uygulayın. Emilmesi için bu hassas bölgeye zarar vermeden nazikçe masaj yapın. Ardından yüzünüz için Extra Repair Moisture Cream Intense'i uygulayın.
Ürün İçeriği : Water\Aqua\Eau, Petrolatum, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Butylene Glycol, Ceresin, Phenyl Trimethicone, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Lanolin Alcohol, Sorbitol, Sodium Hyaluronate, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Morus Bombycis (Mulberry) Root Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Asparagopsis Armata Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Tocopheryl Acetate, Acetyl Glucosamine, Linoleic Acid, Caffeine, Micrococcus Lysate, Di-C12-15 Alkyl Fumarate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Trehalose, Cholesterol, Pinanediol, Camphanediol, Sucrose, Stearic Acid, Palmitic Acid, Lecithin, Potassium Hydroxide, Silica, Pentylene Glycol, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Sodium Chloride, Hydroxystearic Acid, Peg-8 Distearate, Behenyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Sodium Sulfite, Sodium Metabisulfite, Disodium Edta, Tetrasodium Edta, Chlorphenesin, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol
Mililitre Bilgisi : 15 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Kanada
Model Kodu : EPHC01
Ürün Kodu: : 5002992514

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin