Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Hızlı Gönderi
Bobbi Brown Skın Full Cover Concealer - Cool Sand Kapatıcı
Bobbi Brown Skın Full Cover Concealer - Cool Sand Kapatıcı 1
Bobbi Brown Skın Full Cover Concealer - Cool Sand Kapatıcı 2
Bobbi Brown Skın Full Cover Concealer - Cool Sand Kapatıcı 3
Bobbi Brown Skın Full Cover Concealer - Cool Sand Kapatıcı 4

Bobbi Brown Bobbi Brown Skın Full Cover Concealer - Cool Sand Kapatıcı

1600 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Ingredients: Water\Aqua\Eau, Methyl Trimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Butylene Glycol, Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Trehalose, Isopropyl Isostearate, Triethyl Citrate, Lecithin, Trihydroxystearin, Peg-10 Dimethicone, Xanthan Gum, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Ppg-15 Stearyl Ether, Magnesium Aluminum Silicate, Laureth-7, Silica, Alumina, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Chloride, Polysilicone-11, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Dipropylene Glycol, Caprylyl Glycol, Zinc Stearate, Hexylene Glycol, Sodium Citrate, Disodium Edta, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, [+/- Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499), Bismuth Oxychloride (Ci 77163)] <> Lütfen içerik listesinin zamanla değişebileceğini unutmayın. En güncel içerik listesi için aldığınız ürünün paketindeki içerik listesini inceleyebilirsiniz.
Kullanım Şekli : Göz altındaki koyu halkalara veya renk eşitsizliği olan bölgelere aplikatör ile direkt olarak uygulayın. Parmak veya fırça yardımıyla ve tampon hareketlerle ürünü ciltle bütünleştirin. Konik uçlu aplikatör, hassas uygulama sağlarken aplikatörün arka kavisli kısmı yüzün daha geniş alanları boyunca kusursuz uygulama sağlar.
Ürün Açıklaması : Çizgilere dolmayan, 16 saat kalıcı, yüksek kapatıcılığa sahip olup aynı zamanda tüy kadar hafif ve ağırlıksız bir formülasyonu olan Skin Full Cover Concealer ile tanışın. Skin Full Cover Concealer, kusursuz bir cilt görünümü sağlarken yoğun kapatıcılığı doğal bir bitişle sunar. Sağlıklı ve eşit tonlu bir görünüm için koyu halkaları, lekeleri ve diğer renk eşitsizliklerini gidermeye yardımcı olur. Makyaj Sanatçılarının tekniklerinden ilham alan bu ürün nemlendirme etkisiyle beraber yüz hareket ve mimiklerine göre kusursuz şekil alabilen esnek bir formülasyona sahiptir. Çok işlevli aplikatörü ve ciltle bütünleşen formülü sadece göz altı için değil ciltteki tüm bölgelere uygulamak için uygundur. ■ 16 saat kalıcı performansı ve çizgilere dolmayan formülüyle koyu halkaları, lekeleri ve renk eşitsizliklerini giderir. ■ Esnek, cildi kavrayan formülü sayesinde yüz hareket ve mimiklerine göre şekil alır. ■ Hyalüronik Asit içeren formülü uzun süreli nem ve pürüzsüzleştirme etkisi sağlar. ■ Makyaj Sanatçılarının tekniğinden ilham alan aplikatörü; yüzdeki tüm bölgelere çok yönlü, hassas ve kolay uygulama sağlar."
Model Kodu : ETCR040000
Mililitre Bilgisi : 8 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Belçika
Ürün Kodu: : 5002959868

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin