Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Favorilenen
Bvlgari Man Terrae Essence EDP 60 ML Erkek Parfüm
Bvlgari Man Terrae Essence EDP 60 ML Erkek Parfüm 1
Bvlgari Man Terrae Essence EDP 60 ML Erkek Parfüm 2
Bvlgari Man Terrae Essence EDP 60 ML Erkek Parfüm 3
Bvlgari Man Terrae Essence EDP 60 ML Erkek Parfüm 4

Bvlgari Bvlgari Man Terrae Essence EDP 60 ML Erkek Parfüm

3970 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Bvlgari Man Terrae Essence; toprağın ihtişamını samimiyet ve özgürlükle bir araya getiriyor! İkonik zenginliğiyle gerçek zevkleri simgeleyen bereketli Toskana toprağı, Bvlgari Man Koleksiyonu'nun yeni imzasının ardındaki ilham kaynağı. Doğanın hayat veren gücü, Toskana’nın inişli çıkışlı tepeleri, selvi ağaçları, çiçekleri ve arazilerinde akıyor. Yörenin simgesel renkleri ve kokuları ile canlılık sunuyor. Sıcak, zengin ve içgüdüsel, yepyeni bir koku, toprağın hayat veren gücünü odunsu vetiver koku ile harmanlayarak somutlaştırıyor. Bvlgari Man ailesinin son üyesi bu sefer ilhamını toprak elementinden alıyor!
Ürün İçeriği : Bvlgari Man Terrae Essence bizi en gerçek, en derin değerlerimizle yeniden bağlayarak en özgün benliklerimize döndürüyor: hayatın canlılığı, insanlığın beslediği koruma içgüdüsü. Kokusu ile, bizi kökenlerimiz olan doğa anaya geri dönüyor ve ayaklarımızın altındaki zenginliği keşfetmeye davet ediyor.
Model Kodu : Bvlgari Man Terrae Essence; toprağın ihtişamını samimiyet ve özgürlükle bir araya getiriyor! İkonik zenginliğiyle gerçek zevkleri simgeleyen bereketli Toskana toprağı, Bvlgari Man Koleksiyonu''nun yeni imzasının ardındaki ilham kaynağı. Doğanın hayat veren gücü, Toskana’nın inişli çıkışlı tepeleri, selvi ağaçları, çiçekleri ve arazilerinde akıyor. Yörenin simgesel renkleri ve kokuları ile canlılık sunuyor. Sıcak, zengin ve içgüdüsel, yepyeni bir koku, toprağın hayat veren gücünü odunsu vetiver koku ile harmanlayarak somutlaştırıyor. Bvlgari Man ailesinin son üyesi bu sefer ilhamını toprak elementinden alıyor!
Menşei : Bvlgari Man Terrae Essence bizi en gerçek, en derin değerlerimizle yeniden bağlayarak en özgün benliklerimize döndürüyor: hayatın canlılığı, insanlığın beslediği koruma içgüdüsü. Kokusu ile, bizi kökenlerimiz olan doğa anaya geri dönüyor ve ayaklarımızın altındaki zenginliği keşfetmeye davet ediyor.
Mililitre Bilgisi : 60 ml
Yaş Aralığı : 25+
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen sıklıkla uygulanabilir
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Parfüm Notası : Tepe Notaları: Turunç esansı, Kalamondin akoru Kalp Notaları:İki ayrı vetiver esansı, susam akoru Dip Notaları: Toprak akoru, Styrax esansı
Ürün Kodu: : 5002762785

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin