Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
En Çok Satan
Hızlı Gönderi
Clarins After Sun Balm Face And Body 150 Ml Güneş Sonrası Krem
Clarins After Sun Balm Face And Body 150 Ml Güneş Sonrası Krem 1

Clarins Clarins After Sun Balm Face And Body 150 Ml Güneş Sonrası Krem

712 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Bronzluğunuzu uzatan kremsi bir balsam dokusu ile, Güneş Yanığı Hasarlarından kurtaran tüm cilt tipleri için harika bir güneş sonrası.. Güneş Sonrası Krem Ne işe Yarar ? Clarins After Sun Balm yüzünüzü ve vücudunuzu rahatlatır. Bu güneş sonrası balsamı yüzünüzü ve vücudunuzu rahatça yumuşatarak cildinizde ipeksi bir dokunuş hissetmenize yardımcı olur. Cildinizde parlayan tatil bronzluğunuzu uzun süre sürdürecek olan rahatlığı size sunan bu Güneş Sonrası Balsam cildinizi yatıştırarak 48 saat boyunca derinlemesine nemlendirilmesine, besleyerek yumuşatılmasına yardımcı olur. Serbest radikal hasarına karşı cildinizin korunmasına ve yenilenmesine destek olur. Clarins Güneş Sonrası Nemlendirici Krem, yapışkan değildir, cildinize uyguladığınız an balsam kıvamı eriyerek cildinize hızla nüfuz eder. Cildin uzun süreli esnek ve rahat olmasına destek olur. Güneş yanığı sonrasında cildin soyulmasını yatıştırır. Güneşi ve tatili hatırlatan eşsiz kokusu ile ferahlatır.
Ürün İçeriği : AQUA/WATER/EAU. CETEARYL ISONONANOATE. GLYCERIN. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. ALCOHOL. ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE. ETHYLHEXYL STEARATE. PENTAERYTHRITYL DISTEARATE. DIMETHICONE. C14-22 ALCOHOLS. PARFUM/FRAGRANCE. SODIUM POLYACRYLATE. ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. TREHALOSE. ALLANTOIN. C12-20 ALKYL GLUCOSIDE. ETHYLHEXYLGLYCERIN. TOCOPHERYL ACETATE. DIMETHICONOL. SORBIC ACID. HYDROXYETHYLCELLULOSE. TOCOPHEROL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED EXTRACT. PHENOXYETHANOL. MIMOSA TENUIFLORA BARK EXTRACT. CITRULLUS LANATUS (WATERMELON) FRUIT EXTRACT. SODIUM BENZOATE. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL. POTASSIUM SORBATE. CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEEDCAKE EXTRACT. CITRIC ACID. CITRULLINE [S1329B]
Kullanım Şekli : Güneşe maruz kaldıktan sonra cildinizi rahatlatmak için yüzünüze ve vücudunuza uygulayın. Bronzluğunuzun daha uzun süre dayanması için tatilden sonra bir iki hafta daha kullanmaya devam edin.
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Model Kodu : 300440810-43012
Ürün Kodu: : 5003036534

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin