Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Clarins Everbronze & Blush
Clarins Everbronze & Blush 1
Clarins Everbronze & Blush 2

Clarins Clarins Everbronze & Blush

640 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Efektler, ışık ve renklerden oluşan bir mozaik oluşturmak için 3 tozdan oluşan bir palet. Sıcak bir ışık ve renk mozaiği oluşturmak için 3 farklı şeftali ve şeftalinin bronz tonlarından oluşan bir palet. Karşı konulmaz bir 2022 yaz üçlüsü: güneş öpücüğü veren bir ışıltı yaratmak için bronzlaştırıcı bir pudra, aydınlatmak ve şekillendirmek için bir altın ton ve bir renk dokunuşu vermek için şeftali bir allık. Yanardöner kehribar ve şeftali tonları birlikte kullanılabilir. Elmacık kemiklerinize, göz kapaklarınıza ve köprücük kemiklerinize doğal bir renk akışı eklemek için fondöten ve pudradan sonra kullanılması öneriliyor. Faydaları: 3’ü 1 arada pudra; - Bronzlaştırıcı: Doğal görünümlü bir bronzluk - Highlighter: Aydınlık görünen bir cilt - Allık: Anında ışıltılı bir görünüm. Cildi doğal bir ışıltıyla aydınlatır. Özellikleri şekillendirir ve tanımlar. Güneş öpücüğü parlaklığı için ten rengine renk katar. Cildi beslemek ve korumak için bitki faydaları eklendi. Tüm cilt tonlarını geliştirmek için eksiksiz bir bronzlaştırıcı kompakt.
Ürün İçeriği : Hindistan Cevizi Yağı, cildi pürüzsüzleştirir, yumuşatır ve besler. Organik aspir özü sağlıkla ışıldayan bronz tenin uzun süre kalıcılığını sağlar.
Kullanım Şekli : Elmacık kemiklerinize, göz kapaklarınıza ve köprücük kemiklerinize doğal bir renk akışı eklemek için fondöten ve pudradan sonra kullanın. En iyi ipucu: 3 adımda uygulayın; 1. Bronzlaştırıcı pudrayı bronz ten görünümü için uygulayın. 2. Cildi aydınlatmak ve belirginleştirmek için highlighter bölümünü kullanın. 3. Elmacık kemiklerinin görünümünü belirginleştirmek içinse şeftali renkli allığı uygulayın.
Model Kodu : 300441010-40282
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İtalya
Ürün Kodu: : 5002922354

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin