Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım

yeni-sezon-ilkbahar-yaz-28032020









 

2020 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu Keşfetmeye Hazır mısın?

 






 
placeholder

Doğal kumaşlar ve konfor odaklı yeni kalıplarla şıklığı sıcak yaz günlerine uyarlayan Fabrika, farklı stillere cevap veren geniş koleksiyonu ile şehir sokaklarından deniz kıyısına, gardırobunuzun tüm eksiklerini tamamlıyor.

placeholder

National Geographic koleksiyonu sloganlı tişörtler, grafik baskılar, geri dönüşümlü malzemelerin kullanıldığı fonksiyonel tasarımlarla sizi dünyayı yeni bir gözle keşfetmeye, ona sahip çıkmaya ve doğa kahramanı olmaya çağırıyor.

placeholder

Mevsimin yüksek enerjisine eşlik eden renk ve desenler, grafik tişörtler, keten gömlekler, kargo şortlar, poplin elbiseler... Limon Company 2020 İlkbahar / Yaz koleksiyonunda doğadan ilham alan ve doğal şıklığı savunan tasarımlar, yaz aylarını şehirde ya da deniz kenarında geçirmeyi planlayan herkese hitap ediyor.

placeholder

Kıyafet seçimlerinde titiz olan ve en az ebeveynleri kadar şık ve iyi giyinmeyi talep eden çocuklar için renkli ve eğlenceli tasarımlar, Limon Company Kids, Barbie ve Funky Rocks koleksiyonlarında bir araya geliyor.

placeholder

Heyecan verici pembeler, göz alıcı yeşiller ve derin mavilerin fon oluşturduğu dinamik ve özgür ruhlu bir koleksiyon...Aeropostale, 2020 İlkbahar / Yaz sezonunda baskılı tişörtlerden, konforlu sweatshirtlere, kargo pantolonlardan denime, spor salonuna giderken ya da günlük hayattaki stilinize atletik unsurlar katmanız için tasarlanan ürünlerden sportif mayolara kadar uzanan geniş koleksiyonu ile yaz gardırobunuzu tamamlıyor.