Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Costume National Free D''homme EDP Parfüm 100 Ml
Costume National Free D''homme EDP Parfüm 100 Ml 1
Costume National Free D''homme EDP Parfüm 100 Ml 2

Costume National Costume National Free D''homme EDP Parfüm 100 Ml

4251 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Kuralsız, özgür ve şehirli. Büyüleyici, bir yandan da sert olan COSTUME NATIONAL erkeği, geleceği ile parlak bir pozitiflikle yüzleşmek için büyük bir enerjiyle çılgınca hareket eder. Yeni bir kovboy, modern ve şehirli, sportif ve rahat. Formaliteleri en aza indirerek stilini yeniden keşfeder. Başı dik olarak geleceğine yürümek için korkularından ve belirsizliklerinden vazgeçmiştir. İkonik şişe, Free d’Homme’un koku portresinin pozitif enerjisini yansıtmak için yoğun şeffaf bir sarı ile cilalanmıştır. Şişeyle aynı renk koduna sahip kutu, karakterin şehirli tavrını hatırlatmak için koyu gri renkte yatay çizgiye sahip. Ambalajın tamamen geri dönüştürülebilir olması, COSTUME NATIONAL markasının çevre karşı duyarlılığını gösterir.
Ürün İçeriği : Üst nota; Sicilya Limon çiçeği, Meksika lime. Orta nota; Safran çiçeği,Papirus Alt nota; Ciste Absolute, Mistik Tütsü.
Kullanım Şekli : Saçınızın üstünden ceketinizin içine büyük bir üçgen çizerek parfümünüzü püskürtün. Daha yoğun bir kullanım için, parfümünüzü boyun, boyun arkası, kulak arkası ve bilekler gibi nabız noktalarına püskürtün.
Parfüm Notası : Oryantal Amber
Model Kodu : CN 6311M101
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5002970120

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin