Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Diesel Loverdose EDP 30 Ml Parfüm
Diesel Loverdose EDP 30 Ml Parfüm 1

Diesel Diesel Loverdose EDP 30 Ml Parfüm

1820 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Baştan çıkarıcı bir koku demeti. Yoğun aşkı tek bir dozda tüm bedeninizde hissedeceksiniz. Gözlerinde aşk dolu kadınlar için yaratılan Loverdose, baştan çıkarıcı notaları ile bildiklerinizi unutturacak, heyecanınızı doruklara taşıyacak. Üst notalarda, yıldız anasonu, mandalina, kalp notalar gardenya, yasemin, meyan kökü, temel notaları da kehribar, vanilya ve amber ile çiçeksi ve oryantal bir karışım oluşturuyor.
Ürün İçeriği : Baştan çıkarıcı bir koku demeti. Yoğun aşkı tek bir dozda tüm bedeninizde hissedeceksiniz. Gözlerinde aşk dolu kadınlar için yaratılan Loverdose, baştan çıkarıcı notaları ile bildiklerinizi unutturacak, heyecanınızı doruklara taşıyacak. Üst notalarda, yıldız anasonu, mandalina, kalp notalar gardenya, yasemin, meyan kökü, temel notaları da kehribar, vanilya ve amber ile çiçeksi ve oryantal bir karışım oluşturuyor.
Kullanım Şekli : Baştan çıkarıcı bir koku demeti. Yoğun aşkı tek bir dozda tüm bedeninizde hissedeceksiniz. Gözlerinde aşk dolu kadınlar için yaratılan Loverdose, baştan çıkarıcı notaları ile bildiklerinizi unutturacak, heyecanınızı doruklara taşıyacak. Üst notalarda, yıldız anasonu, mandalina, kalp notalar gardenya, yasemin, meyan kökü, temel notaları da kehribar, vanilya ve amber ile çiçeksi ve oryantal bir karışım oluşturuyor.
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Fransa
Model Kodu : L0920405
Ürün Kodu: : 5003098731

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin