Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Diesel Parfüm
Diesel Parfüm 1

Diesel Diesel Parfüm

239.95 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : ÜST NOTA:Greyfurt esansı,İdris otu esansı,Karabiber esansı.KALP NOTA:Hindistan cevizi esansı,Sardunya akortu,Lavanta esansı.DİP NOTA:Hindistan cevizi akortu,Sedir ağacıesansı,Vetiver esansı.
Ürün İçeriği : Şehir hayatı ve doğa arasında dengeli bir dünya oluşturma gücü sadece onda!Only The Brave Wild kullanan erkek hem evinde hem de ormandadır.O, rüzgar gibi koşup, yıldırım ve şimşeğe şahit olurken, tamamen doğanın bir çocuğu gibi hissedebilir.Zamanın korkusuz terbiyecisi olan bu erkek, sokakları ve yolları uzaklardaki ormanların derinliklerinde doğan gücüyle doldurur.OTB WILD şehir hayatının klasik otsu ailesini yeniden tanımladı.DIESEL tarafından yaratılan ilk fougere aile.ÜST NOTA:Greyfurt esansı,İdris otu esansı,Karabiber esansı.KALP NOTA:Hindistan cevizi esansı,Sardunya akortu,Lavanta esansı.DİP NOTA:Hindistan cevizi akortu,Sedir ağacıesansı,Vetiver esansı.Only The Brave Wild kutusunun tasarımı için Diesel, eşsiz bir kamuflaj deseni yaratmıştır. Anında kendisini fark ettirebilen bu desen, doğadaki renklerin iki sarı çizgiyle çarpışması sonucu ortaya çıkmış ve böylece doğanın en vahşi haline ve şehir sanatına referansta bulunmuştur.
Mililitre Bilgisi : 75ml
Kullanım Şekli : 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz.
Ürün Kodu: : 5000064980

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin